Word de beste versie van jezelf!

Dream Aesthetics, jouw partner in Leefstijl Coaching en Personal Training.

Nu gratis!

Het complete E-book voor effectief vetverlies. Vul je e-mail adres in en ontvang direct het complete E-book als download.

Coaching in jouw regio

Afvallenbijkomen of beter presteren. Kies voor Leefstijl coaching of Personal Training op maat bij een van onze coaches in jouw eigen regio of online!

Actie! – Proefles Personal Training

Niet zeker of Personal Training iets voor je is? Of benieuwd naar wat jouw verbeterpunten zijn? Kies dan eenmalig voor een proefles en maak kennis met wat Personal Training voor jou kan betekenen!

Of start direct!

Leefstijl Coaching

Onder begeleiding van een coach zelfstandig aan de slag met een voeding- en trainingsplan op maat. Geen online vraagbaak, maar echte coaches, professionele begeleiding en real-life meetmomenten op locatie.
.

Personal Training

Oftewel, persoonlijke begeleiding in de sportschool bij het uitvoeren van een maatwerk trainingsplan. Kies je voor Personal Training? Dan train je samen met een coach naar keuze in een van de bij ons aangesloten sportscholen.
.

**Samen blijven trainen met je trainingsmaatje? Check dan hier onze DUO-PT pakketten.**

Combipakketten

Met de combinatie Leefstijl Coaching én Personal Training kies je voor optimaal resultaat. Naast professionele voeding- en trainingsbegeleiding ga je met je coach aan de slag in de sportschool om je trainingsplan en eigen lichaam meester te worden.