Begeleidingsvorm

Wij vinden dat prestatie niet afhankelijk hoeft te zijn van locatie. Dit geldt niet alleen voor waar jij sport, maar ook voor waar jij je coach ontmoet. Zo kun je kiezen voor een programma gericht op sporten in de sportschool of thuis (body weight), en bepaal jij of je jouw coach online ziet en spreekt (video call) of offline op zijn/haar locatie.

Begeleidingsvorm

Coaching via skype of op locatie in jouw buurt?

offline

Ik wil coaching via Skype

Of je nou in Noord-Holland of in Vlaanderen woont, dankzij onze online begeleidingsmethode kunnen we je overal helpen. Aan de hand van het meetlint die je van ons krijgt thuisgestuurd meet jij zelf periodiek je voortgang op. Via een videogesprek ontmoet jij vervolgens jouw coach die je voortgang met je bespreekt en indien nodig jouw programma aanpast.

Kies voor de optie “Coaching via skype” nadat je je pakket gekozen hebt!

NAAR DE PAKKETTEN
online

Ik wil coaching op locatie in mijn buurt

Ontmoet jij je coach liever face to face? Bij offline coaching wordt je live begeleid door een Dream Aesthetics-coach bij jou uit de buurt. Je spreekt periodiek af met jouw coach voor een consult. Jullie bespreken jouw voortgang en je coach past indien nodig het programma aan.

Gaat jouw voorkeur uit naar offline coaching, bekijk dan welke coach er bij jou in de buurt beschikbaar is en selecteer de coach van jouw keuze nadat je je pakket gekozen hebt!

NAAR DE PAKKETTEN

Naar de sportschool of thuis trainen?

buiten

Ik wil naar de sportschool

Heb jij al een sportschoolabonnement of ben je van plan om deze af te sluiten? Na het intakegesprek met je coach ontvang je dan een op maat gemaakt trainingsplan dat is toegespitst op de oefeningen die je in de sportschool kunt doen. Gebruik de Dream Aesthetics app om je workouts in te zien, filmpjes van je oefeningen te bekijken, workouts te loggen en je voortgang bij te houden!

Wil jij graag in de sportschool trainen? Kies dan bij het selecteren van jouw coachingspakket voor de optie ‘sportschool’.

NAAR DE PAKKETTEN
gym

Ik wil thuis trainen

Wil je wel sporten, maar liever niet naar de sportschool gaan? Ook dan ben je bij Dream Aesthetics aan het juiste adres! Met onze gepersonaliseerde bodyweightprogramma’s kun jij overal je sportprogramma afwerken. Gebruik de Dream Aesthetics app om je workouts in te zien, filmpjes van je oefeningen te bekijken, workouts te loggen en je voortgang bij te houden!

Wil jij graag thuis trainen? Kies dan bij het selecteren van jouw coaching-pakket voor de optie ‘thuis’.

NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat