Begeleidingsvorm

 

Wij vinden dat prestatie niet afhankelijk hoeft te zijn van locatie. Dit geldt niet alleen voor waar jij sport, maar ook voor waar jij je coach ontmoet. Zo kun je kiezen voor een programma gericht op sporten in de sportschool of thuis (body weight), en bepaal jij of je jouw coach online ziet en spreekt (video call) of offline op zijn/haar locatie. Daarnaast willen we je zo goed als mogelijk ondersteunen op zowel het vlak van de voeding als het vlak van de sport. Heb jij behoefte aan wat tips en tricks in de gym, dan bestaat de mogelijkheid tot begeleiding in de sportschool. Zo krijg je naast het advies op het gebied van voeding en training, ook een coach die je intensief begeleid in het uitvoeren van jouw persoonlijke trainingsprogramma.

 

Pakketten

online

Leefstijl Coaching

 

Kies je voor Leefstijl Coaching? Dan kies je voor maatwerk begeleiding op het gebied van voeding en training door een van onze professionele coaches. Je kunt kiezen uit offline begeleiding (real-life) op een van onze vele locaties in Nederland, of online via de digitale snelweg. Daarnaast heb je de keuze uit sporten in de sportschool of thuis, dus kun je zelf bepalen waar je aan je doelstelling werkt. Welke vorm of doelstelling je ook kiest, met behulp van de Dream Aesthetics app kun je overal je workouts in zien, filmpjes van je oefeningen bekijken, workouts loggen en je voortgang bijhouden! Meer weten? Klik dan hieronder voor een overzicht van onze pakketten

1x per week PT

Personal Training

 

Met Dream Aesthetics Personal Training kies je voor optimaal trainingsresultaat. Door samen met een van onze personal coaches te trainen sta je er niet alleen voor in de sportschool, maar wordt je intensief begeleid in het uitvoeren van jouw persoonlijke trainingsprogramma. Of je nu wilt afvallen, spiermassa aankomen of beter presteren in je sport, met een Dream Aesthetics Personal Trainer aan je zij bereik je je doel nog sneller. Klinkt naar meer? Klik dan op onderstaande button voor ons Personal Training aanbod.

pakket8

Combipakketten

 

Kies voor het beste van twee werelden door Leefstijl Coaching te combineren met Personal Training. Met het Dream Aesthetics Combipakket ga je niet alleen aan de slag met een Personal Trainer in de sportschool om het maximale uit je training te halen, maar krijg je tevens maatwerk advies op het gebied van voeding door middel van professionele voedingsbegeleiding. Naast begeleiding in voeding en training wordt je voortgang periodiek opgemeten zodat je coach proactief kan bijsturen op jouw resultaat. Wil jij ook optimaal resultaat? Kies dan voor een van onze combipakketten en start direct.

DUO-PT_Tekengebied 1 kopie 5

DUO-PT pakketten

 

Wil je graag begeleiding in de sportschool maar dan wel samen met je trainingspartner? Dan is duo-PT de oplossing voor jou! Bij Duo-PT worden jij en trainingspartner gelijktijdig begeleid bij het behalen van jullie doelstellingen. Hierdoor kun je naast het krijgen van professionele begeleiding gewoon blijven trainen met je trainingspartner én ben je ook nog eens voordeliger uit.