Doel: Optimaal resultaat, ongeacht je doel
Intensiteit: 3x per week PT plus Leefstijl Coaching
Gepersonaliseerd: Echte coaches, écht maatwerk
Stok achter de deur: Onze coaches motiveren je
Support: 24/7 support op het gebied van voeding en training

Heb je genoeg van al die pogingen die op niets uitlopen? Ben je helemaal klaar met steeds weer terugvallen in je oude patroon? En wil je eindelijk eens resultaat dat blijft? Dan ben je niet de enige. Veel mensen kampen namelijk met hetzelfde probleem. De oplossing is te vinden in je eet- en bewegingsgewoonten. Maar wat past er nu bij mijn persoonlijke situatie en hoe zorg ik dat resultaat écht blijft?

Herkenbaar?

 

 • Je wilt gaan sporten maar weet niet waar je moet beginnen
 • Je eet gezond maar je lichaam blijft hetzelfde
 • Je wordt niet wijs van de ‘jungle’ aan krachtapparatuur
 • Je weet wat gezonde voeding is, maar niet hoeveel en wanneer je moet eten
 • Je vindt het moeilijk om oefeningen zelfstandig correct uit te voeren
 • Na een periode van resultaat val je net zo snel weer terug
 • Je bent op zoek naar iemand die je motiveert en bijleert
 • Je doet steeds weer een poging maar vaak draait het op niets uit
 • Je bent gevorderd en hebt hulp nodig om je plateau te doorbreken
 • Je ziet door de bomen het bos niet meer
De oplossing

 

Persoonlijke aandacht is bij ons van het grootste belang. Veel aanbieders zadelen je op met dure programma’s en laten je vervolgens aan je lot over. Bij Dream Aesthetics ligt de focus op jou. Gedurende de gehele begeleidingsperiode sta je 24/7 in contact met jouw coach, zie je jouw coach wekelijks en passen jullie gaandeweg je plan aan als dat nodig is. Samen bereik je meer! De Dream Aesthetics Combipakketten zijn absolute vlagschepen van onze dienstverlening. Kies je voor een combipakket? Dan kies je niet alleen voor begeleiding in de sportschool, maar ook voor professioneel leefstijfadvies. Dit betekent dat je naast personal training wordt begeleid op het gebied van voeding aan de hand van voedingsschema’s op maat. Daarmaast wordt je lichaamsvoortgang consequent bijgehouden aan de hand van periodieke metingen. Met andere woorden, Personal Training en Leefstijl Coaching in één. Kortom, ons all-in-one pakket voor optimaal resultaat.

Wij begeleiden je

 

Persoonlijke aandacht is bij ons van het grootste belang. Veel aanbieders zadelen je op met dure programma’s en laten je vervolgens aan je lot over. Bij Dream Aesthetics ligt de focus op jou. Gedurende de gehele begeleidingsperiode sta je 24/7 in contact met jouw coach, zie je jouw coach wekelijks en passen jullie gaandeweg je plan aan als dat nodig is. Samen bereik je meer!

Maatwerk

 

Duurzaam resultaat staat bij ons hoog in het vaandel. Om te waarborgen dat jij na ons programma nog jarenlang van je resultaten kunt genieten, zorgen wij dat onze aanpak aansluit op jouw persoonlijke situatie. Ook ligt de nadruk bij ons op maatwerk en educatie. Onze trainers begeleiden je niet alleen bij het uitvoeren van je voedings- en trainingsplan, maar voorzien je continu van tips en inzichten zodat jij ook na je begeleidingstraject hier nog de vluchten van plukt. Ook houden wij rekening met je geloof of levensovertuiging zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je dieet (bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch of geen varkensvlees).

Resultaten!

 

Honderden mensen gingen je voor en bereikten hun doel in slechts enkele maanden. Twijfel jij of je dit wel kunt? Of weet je niet zeker of het wel in jouw drukke leven past? Bekijk dan hier de resultaten van mannen die jou voor gingen en precies hetzelfde dachten.

Wat zit er in het pakket?

 

 • Eenintakegesprek en/of proeftraining
 • Maatwerk trainings- en voedingsplannen die aansluiten op jouw persoonlijke doelstelling
 • 3 keer per week personal training door een gediplomeerde coach
 • 24/7 in contact met jouw coach
 • Periodieke nieuwe train- en voedingsschema’s aangepast op jouw voortgang
 • Een boodschappenlijstje op basis van jouw persoonlijke voedingsschema
 • Een E-book vol handige tips en tricks om je training en rust te optimaliseren
 • Suppletieadvies om jouw groei en herstel te optimaliseren
 • Een receptenboek vol heerlijke recepten die aansluiten op jouw voedingsplan
 • Exclusieve korting bijProzis
 • Exclusieve toegang tot de Dream Aesthetics Coaching App
 • Exclusieve kortingen op Dream Aesthetics Lifestyle Fashion

Let op
Een lidmaatschap bij de sportschool waar onze personal trainer gevestigd is zit NIET inbegrepen in het pakket. Sluit je lidmaatschap eenvoudig af op de website van de sportschool of vraag naar informatie aan de balie.

Personal Training in een sportschool bij jou in de buurt

 

Dream Aesthetics heeft personal trainers in alle uithoeken van het land. Hierdoor is er in de meeste gevallen wel een trainer in jouw regio om je te begeleiden naar je persoonlijk doel.

 

Wat is op u van toepassing?

 • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt en bent je lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan kun je je eenvoudig aanmelden voor een personal trainingsprogramma naar keus. Klik hier voor ons personal trainings aanbod.
 • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt, maar ben je nog geen lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan is het noodzakelijk om eerst lid te worden van de sportschool waar we gevestigd zijn. Zonder abonnement bij de sportschool kunnen wij namelijk geen toegang verschaffen tot de sportschool of onze personal training.
 • Is er geen Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt maar wil je toch aan de slag met je persoonlijke doelstellingen? Kies dan voor een van onze (online) Leefstijl Coaching pakketten waarmee je zelfstandig, begeleid door een online coach, je doelstelling kunt bereiken. Klik hier voor onze Leefstijl Coaching pakketten.
Wat kost het?

 

En dan nu de hamvraag! Een volledig op maat gemaakt pakket, ondersteund door een echte coach, face-to-face begeleiding, 24/7 contact, een eigen app en nog veel meer. Wat gaat dit me allemaal kosten?

Stop! Je betaalt niks, je investeert. Eén keer en daarna nooit meer. Kies voor drie tot twaalf maanden commitment en geniet de rest van je leven van het resultaat! Want bij ons staat duurzaamheid voorop. Ben je klaar met onze begeleiding? Dan ben je ook echt klaar!

Investeer nu in jezelf en start vanaf slechts €37,50 per sessie met het behalen van jouw persoonlijke doelstelling!

12 maanden-pakket

6 maanden-pakket

3 maanden-pakket

 

Weet jij nog niet zeker of dit pakket bij je past? Dat geeft niks!

Laat je gegevens achter dan neemt onze coach contact met je op om jou te voorzien van de gewenste info met eerlijk advies op maat.

 

Bij een coachingstraject van meerdere maanden is het natuurlijk wel van belang dat je een goede klik hebt met je coach. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met onze coach in jouw buurt. Jullie praten hierbij niet alleen over koetjes en kalfjes, maar onze coach maakt direct een leefstijlanalyse met daarbij handige tips en een doordacht plan zodat je niet voor niets tijd vrij hebt gemaakt in je drukke agenda.

 Laat je gegevens achter en onze coach uit jouw buurt neemt spoedig contact met je op! Klik hier voor meer informatie (Bij het klikken van deze link krijg je wat extra informatie onderaan deze pagina te zien)

[/vc_column][/vc_row]

Wat is het?

 

 • Een vrijblijvende kennismaking en consult (lichaams- en leefstijlanalyse) met een van onze coaches met als doel een geïnformeerd, gericht en realistisch plan.
Waarom?

 

 • Steuntje in de rug om een goede start te maken
 • Informatie en inspiratie voor realistische voornemens
 • Bekwame en op maat gemaakte adviezen
Voor wie is het?

 

 • Wil je afvallen, je vitaler, gezonder en beter voelen?
 • Zie je door bomen het bos niet meer?
 • Wil je serieus aan de slag gaan met jouw doelen?

Word de beste versie van jezelf!

 

Dream Aesthetics, jouw leefstijlcoach in voedingbeweging en duurzaam resultaat.
Dream Aesthetics BV
4.6
Gebaseerd op 124 recensies
powered by Google
Steffie Goeden
Steffie Goeden
09:18 01 May 20
In januari ben ik een 3-maanden coachingstraject aangegaan met Manon Urselmann via DA. Ondanks dat ik in het begin... twijfels had van het traject ben ik er aan begonnen, en het resultaat mag er wezen! Manon is erg betrokken bij je proces, vraagt geregeld hoe het gaat en reageert snel op vragen. Als ik je een coach mag aanraden dan is zij dat wel. Bedankt!lees meer
Milou Van Helvoirt
Milou Van Helvoirt
07:25 16 Apr 20
Sinds ongeveer 2 maanden ben ik begonnen aan het traject van DA met mijn lieve coach Lindsey. Ik heb zeker wat ups en... downs gehad maar daar helpt mijn coach me steeds stap voor stap door heen op mijn eigen tempo. Om steeds dichter bij mijn doel te komen.Zeker een aanrader!!lees meer
Melissa Hermes
Melissa Hermes
08:27 15 Apr 20
Ik ben in januari gestart bij Dominque, na een leven vol slecht eten en niet bewegen was het tijd voor verandering. In... het begin was ik sceptisch maar door de enthousiasme van Dominique werd ik zelf ook enthousiast. Ik ben nu 3 maanden verder ik heb een gezondere levensstijl en doordat ik dat aan hou ben ik ook afvallen! Dream Aesthetics is echt het proberen waard! Ze nemen er de tijd voor je en als iets niet voor jou werkt doen ze er alles aan om een gepaste oplossing te vindenlees meer
Ambernoara Barka
Ambernoara Barka
08:02 15 Apr 20
Ik word nu al een tijdje begeleid door Dominique van Dream Aesthetics. Ik wilde me graag beter in m’n vel gaan voelen... en heb écht wel dat duwtje in de rug nodig. Vandaar dat ik deze coach benaderde.Tijdens het intakegesprek werd er echt geluisterd naar wat ik graag wil bereiken en aan de hand daarvan werd er een voedings- en trainingsschema opgesteld.De resultaten die tot nu toe behaald zijn, zijn bijna onwerkelijk! Ik kan niet wachten, om het eindresultaat te zien aan het eind van dit traject en me nóg lekkerder te voelen dan ik nu al doe.Voor een goede (en vooral een gezonde!!) begeleiding, ben je bij Dream Aesthetics echt wel aan het goede adres. AANRADER!lees meer
Patrick van Ballegoij
Patrick van Ballegoij
19:58 19 Mar 20
Inmiddels is de PT afgelopen, maar ik heb een geweldige tijd gehad. De aardige en enthousiaste Christel was mijn... begeleider bij Basic Fit Kudelstaart. Fijne coach, enthousiast, vrolijk en met een leuke energie gaf ze mij vrijwel elke week nieuwe oefeningen. Goede tips waar op te letten wat betreft techniek en uitvoering. En meestal na een dag voelde ik spieren, waarvan ik het bestaan niet af wist 😁. Ik heb een goede boost gekregen en zal dit nu zelf voortzetten. Geweldige meid en zou ik ook aan iedereen aanraden die twijfelt over Personal Training! Ook complimenten voor Kelsey trouwens die ik 2-3 keer heb gehad/meegemaakt. Allebei aanwinst voor de club! ✨lees meer
Just Crezix
Just Crezix
20:37 17 Feb 20
Ik heb een traject begaan met Dream Aesthics BV.Het voedingschema voelt als gekopieerd en geplakt van een vorige... klant. De adviezen zijn ronduit slecht.Uiteindelijk heb ik zelfs met advies van een coach mijn eigen weg moeten vinden. Advies: verspil je geld hier niet aan en neem een gediplomeerde voedingscoach.-edit- kijk naar de gemiddelde reactie. Er zijn weinig accounts die meer dan 2 reviews hebben.lees meer
Bernard Teunissen
Bernard Teunissen
17:54 23 Jan 20
Na een aantal jaren getraind te hebben vond ik het tijd worden voor wat meer professionele hulp en zo kwam ik bij... toeval terecht bij Ard Jan Maliepaard. Toen ik hem sprak was er direct prettig contact en hij heeft me op een prettige professionele manier verder geholpen. Ik heb een half jaar personal training gedaan en ik ben er ook echt op vooruit gegaan. Ik kan gerichter trainen nu en ook zwaarder dus ik ben echt vooruit gegaan.Daarnaast heeft Ard Jan een voedingsschemaopgesteld omdat ik afviel en dit is ook verbeterd en meer in balans.Ik wil zeggen, bedankt voor de prettige en plezierige samenwerking. Wie weet tot ziens.lees meer
Alishia Cattaux
Alishia Cattaux
11:41 22 Jan 20
Sinds september onder begeleiding van Kyara Hanssen en hier meer dan tevreden over! Ze doet haar werk vol passie en... motiveert enorm met haar gedrevenheid. Dream Aesthetics is dan ook zeker een aanrader, maar als je dan ook nog eens de beste coach wilt; moet je definitief bij haar zijn! Echt een topper. Enorm dankbaar voor de weg die zij met mij is bewandeld tot nu toe & ik ben benieuwd wat de volgende maanden nog brengen want we gaan nog even door!lees meer
Carlton Kroon
Carlton Kroon
03:51 21 Jan 20
Zo'n 12 weken terug heb ik de overweging gemaakt om krachttrainingen te gaan doen voor meer spiermassa. Ik had enig... idéé hoe hard de workouts zouden zijn maar had geen besef wat er verder bij kijken kwam. Dit werd me snel duidelijk toen ik personaltrainingen en lifestyle coatching bij Kyara Hanssen startte. Met haar enthousiaste coaching en doel gerichte aanpak heb ik vanaf start al heel snel resultaten geboekt. Zelfs toen het op een gegeven moment leek alsof geen progressie was, zag ik door Kyara's tips een enorme sprong binnen zeer korte tijd. Zoveel dingen waar ik helemaal niet van bewust was, die van belang zijn voor mijn doel, allemaal nu duidelijk dank zij Kyara's begeleiding. In één woord "Super"!lees meer
Anja Krause
Anja Krause
11:44 13 Jan 20
Inmiddels 8 maanden geleden begonnen met Ard-Jan. Mijn doel was toen vooral afvallen en minder pijn, maar inmiddels... merk ik dat ik het leuk vind om te zien dat ik steeds meer kan. 10 kg ben ik kwijt met schommelingen en heel wat centimeters maar ik kan ook planken! Iets wat ik al heel lang niet meer voor elkaar heb gekregen.Ook de service is geweldig! Hij haalt een matje voor me of vult mijn bidon en hij is beter dan elke kapper omdat je altijd een vrolijk praatje met hem kunt hebben ; -)Ik geniet elke week van het uur personal trainen en kijk er ondanks de spierpijn naar uit. Hij maakt me trots op mezelf en motiveert me om door te gaan. Wat heb je meer nodig bij een personal trainer?!Ik ga in ieder geval nog even door... ja, ook de doelen veranderen 😉lees meer
Manon Wetzels
Manon Wetzels
22:27 09 Jan 20
In oktober ben ik bij Kyara Hanssen begonnen met personal training en leefstijl coaching.. door haar enthousiasme werd... ik meteen na onze eerste afspraak ontzettend gemotiveerd om hiermee te beginnen! Ze doet haar werk met zoveel plezier en passie! We hebben een plan opgesteld en hier naartoe gewerkt.. ik heb super veel van haar geleerd, ik ben nog niet waar ik moet zijn maar ik weet door haar precies wat ik moet doen om mijn doelen te behalen! Een top coach, zeker weten een aanrader!lees meer
Daizanna Meyer
Daizanna Meyer
13:48 14 Dec 19
Een paar maanden geleden ben ik begonnen om met Cheyenne te werken aan een nieuwe levensstijl. Ik was op zoek naar... iemand die mij kon helpen om mij te motiveren en fitter te worden. Dit begint met een goede mindset en de juiste voeding. Hier heeft Cheyenne mij enorm bij geholpen, we hebben samen gekeken naar wat ik door de dag heen aan beweging doe en wat ik eet. Aan de hand hiervan heeft Cheyenne een voedingsplan opgesteld voor mij, deze ben ik gaan volgen en om de 2 weken ging ik langs bij Cheyenne voor een check-up. Ik zag al super snel resultaat en dit werkte enorm motiverend. Tijd voor een volgende stap. Ik heb mij aangemeld voor personal training welke ik nu 1 keer in de week volg onder begeleiding van Cheyenne. Ze maakt de trainingen persoonlijk op maat en variëren elke week. Cheyenne blijft aanwijzingen geven tijdens het uitvoeren van de oefeningen en geeft complimenten wanneer het goed gaat. Dit werkt voor mij super goed. Ik ben heel blij met de begeleiding van Cheyenne, en super gemotiveerd!lees meer
Volgende beoordelingen