Doel: Optimaal resultaat, ongeacht je doel
Intensiteit: 3x per week PT plus Leefstijl Coaching
Gepersonaliseerd: Echte coaches, écht maatwerk
Stok achter de deur: Onze coaches motiveren je
Support: 24/7 support op het gebied van voeding en training

Heb je genoeg van al die pogingen die op niets uitlopen? Ben je helemaal klaar met steeds weer terugvallen in je oude patroon? En wil je eindelijk eens resultaat dat blijft? Dan ben je niet de enige. Veel mensen kampen namelijk met hetzelfde probleem. De oplossing is te vinden in je eet- en bewegingsgewoonten. Maar wat past er nu bij mijn persoonlijke situatie en hoe zorg ik dat resultaat écht blijft?

Herkenbaar?

 

 • Je wilt gaan sporten maar weet niet waar je moet beginnen
 • Je eet gezond maar je lichaam blijft hetzelfde
 • Je wordt niet wijs van de ‘jungle’ aan krachtapparatuur
 • Je weet wat gezonde voeding is, maar niet hoeveel en wanneer je moet eten
 • Je vindt het moeilijk om oefeningen zelfstandig correct uit te voeren
 • Na een periode van resultaat val je net zo snel weer terug
 • Je bent op zoek naar iemand die je motiveert en bijleert
 • Je doet steeds weer een poging maar vaak draait het op niets uit
 • Je bent gevorderd en hebt hulp nodig om je plateau te doorbreken
 • Je ziet door de bomen het bos niet meer
De oplossing

 

Persoonlijke aandacht is bij ons van het grootste belang. Veel aanbieders zadelen je op met dure programma’s en laten je vervolgens aan je lot over. Bij Dream Aesthetics ligt de focus op jou. Gedurende de gehele begeleidingsperiode sta je 24/7 in contact met jouw coach, zie je jouw coach wekelijks en passen jullie gaandeweg je plan aan als dat nodig is. Samen bereik je meer! De Dream Aesthetics Combipakketten zijn absolute vlagschepen van onze dienstverlening. Kies je voor een combipakket? Dan kies je niet alleen voor begeleiding in de sportschool, maar ook voor professioneel leefstijfadvies. Dit betekent dat je naast personal training wordt begeleid op het gebied van voeding aan de hand van voedingsschema’s op maat. Daarmaast wordt je lichaamsvoortgang consequent bijgehouden aan de hand van periodieke metingen. Met andere woorden, Personal Training en Leefstijl Coaching in één. Kortom, ons all-in-one pakket voor optimaal resultaat.

Wij begeleiden je

 

Persoonlijke aandacht is bij ons van het grootste belang. Veel aanbieders zadelen je op met dure programma’s en laten je vervolgens aan je lot over. Bij Dream Aesthetics ligt de focus op jou. Gedurende de gehele begeleidingsperiode sta je 24/7 in contact met jouw coach, zie je jouw coach wekelijks en passen jullie gaandeweg je plan aan als dat nodig is. Samen bereik je meer!

Maatwerk

 

Duurzaam resultaat staat bij ons hoog in het vaandel. Om te waarborgen dat jij na ons programma nog jarenlang van je resultaten kunt genieten, zorgen wij dat onze aanpak aansluit op jouw persoonlijke situatie. Ook ligt de nadruk bij ons op maatwerk en educatie. Onze trainers begeleiden je niet alleen bij het uitvoeren van je voedings- en trainingsplan, maar voorzien je continu van tips en inzichten zodat jij ook na je begeleidingstraject hier nog de vluchten van plukt. Ook houden wij rekening met je geloof of levensovertuiging zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je dieet (bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch of geen varkensvlees).

Resultaten!

 

Honderden mensen gingen je voor en bereikten hun doel in slechts enkele maanden. Twijfel jij of je dit wel kunt? Of weet je niet zeker of het wel in jouw drukke leven past? Bekijk dan hier de resultaten van mannen die jou voor gingen en precies hetzelfde dachten.

Wat zit er in het pakket?

 

 • Eenintakegesprek en/of proeftraining
 • Maatwerk trainings- en voedingsplannen die aansluiten op jouw persoonlijke doelstelling
 • 3 keer per week personal training door een gediplomeerde coach
 • 24/7 in contact met jouw coach
 • Periodieke nieuwe train- en voedingsschema’s aangepast op jouw voortgang
 • Een boodschappenlijstje op basis van jouw persoonlijke voedingsschema
 • Een E-book vol handige tips en tricks om je training en rust te optimaliseren
 • Suppletieadvies om jouw groei en herstel te optimaliseren
 • Een receptenboek vol heerlijke recepten die aansluiten op jouw voedingsplan
 • Exclusieve korting bijProzis
 • Exclusieve toegang tot de Dream Aesthetics Coaching App
 • Exclusieve kortingen op Dream Aesthetics Lifestyle Fashion

Let op
Een lidmaatschap bij de sportschool waar onze personal trainer gevestigd is zit NIET inbegrepen in het pakket. Sluit je lidmaatschap eenvoudig af op de website van de sportschool of vraag naar informatie aan de balie.

Personal Training in een sportschool bij jou in de buurt

 

Dream Aesthetics heeft personal trainers in alle uithoeken van het land. Hierdoor is er in de meeste gevallen wel een trainer in jouw regio om je te begeleiden naar je persoonlijk doel.

 

Wat is op u van toepassing?

 • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt en bent je lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan kun je je eenvoudig aanmelden voor een personal trainingsprogramma naar keus. Klik hier voor ons personal trainings aanbod.
 • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt, maar ben je nog geen lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan is het noodzakelijk om eerst lid te worden van de sportschool waar we gevestigd zijn. Zonder abonnement bij de sportschool kunnen wij namelijk geen toegang verschaffen tot de sportschool of onze personal training.
 • Is er geen Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt maar wil je toch aan de slag met je persoonlijke doelstellingen? Kies dan voor een van onze (online) Leefstijl Coaching pakketten waarmee je zelfstandig, begeleid door een online coach, je doelstelling kunt bereiken. Klik hier voor onze Leefstijl Coaching pakketten.
Wat kost het?

 

En dan nu de hamvraag! Een volledig op maat gemaakt pakket, ondersteund door een echte coach, face-to-face begeleiding, 24/7 contact, een eigen app en nog veel meer. Wat gaat dit me allemaal kosten?

Stop! Je betaalt niks, je investeert. Eén keer en daarna nooit meer. Kies voor drie tot twaalf maanden commitment en geniet de rest van je leven van het resultaat! Want bij ons staat duurzaamheid voorop. Ben je klaar met onze begeleiding? Dan ben je ook echt klaar!

Investeer nu in jezelf en start vanaf slechts €37,50 per sessie met het behalen van jouw persoonlijke doelstelling!

12 maanden-pakket

6 maanden-pakket

3 maanden-pakket

0