Dominique Dream Aesthetics Voedingsschema

Dominique Fattaccio

Leeftijd: 25 jaar

Woonplaats: Heerlen

Beroep: Lifestyle Coach & oprichter Dream Aesthetics

Credentials (titels etc.): Grondvader Dream Aesthetics naam en kledinglijn

Meer over Dominique

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Al vanaf kleins af aan ben ik geobsedeerd geweest met het verkrijgen van een six-pack. Zo keek ik als kind urenlang naar de welbekende Tell-Sell reclames in de hoop een tipje van de sluier te vinden om zelf ook een six-pack te kunnen krijgen. Niet gek dat deze hunkering naar een droomlijf dan ook terugkomt in de naam ‘Dream-Aesthetics’!

 

Op dit moment begon eigenlijk mijn zoektocht naar de heilige graal die deze belofte zou kunnen waarmaken. Ik las tientallen tijdschriften, internetartikelen en keek zo’n beetje iedere video die er over voeding en training te vinden was. Helaas zag ik al snel door de bomen het bos niet meer, ik ging wel vooruit maar indrukwekkende resultaten bleven uit. Dit was het moment dat ik besloot om zelf hulp te zoeken. Ik nam een coach aan de arm en schreef me meteen ook in voor een wedstrijd om mezelf te pushen om ook echt tot het uiterste te gaan! In deze periode leerde ik het kaf van het koren te onderscheiden in de zee van informatie en kwam eindelijk tot het resultaat dat ik zo felbegeerde: een super droge six-pack!

 

Het bereiken van dit doel, iets wat ik nooit voor mogelijk achtte, leerde mij een belangrijke les: alles is mogelijk als je maar in jezelf geloofd en bereid bent er hard voor te werken. Sindsdien heb ik me er hard voor gemaakt om ook andere mensen te helpen hun doel te bereiken en deze te behouden!

Waar haal je je motivatie vandaan?

Ten eerste zijn mijn familie, vrienden en vriendin de basis van mijn motivatie omdat ik ze trots wil maken en laten zien waartoe ik in staat ben. Ten tweede is mijn eigen droom een grote motivatiebron voor me, want deze zet me ertoe om iedere dag weer vol discipline en doorzettingsvermogen aan de slag te gaan. Tot slot, en het klinkt misschien gek, zijn de mensen die niet in mij geloven een bron van motivatie voor me. Het is namelijk een heerlijk gevoel als je iets bereikt wat een ander zegt dat je niet kunt! Ik heb dan ook geleerd om deze negatieve energie om te zetten in positieve energie!

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Ik heb niet specifiek één oefening die ik fijn vind. Ik vind training in zijn algemeen geweldig. Als ik train ben ik in mijn eigen wereld en mind waarin ik aan niks anders denk dan mijn training.

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

De Spaanse keuken. Niet per se een maaltijd maar ik ben in zijn algemeenheid dol op Spaans eten.

Wat is je favoriete cheat meal?

Vers Italiaans schepijs!

Wat is je favoriete quote?

Help others achieve their dreams and you will achieve yours!

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Gooi alle diëten, goeroes kortetermijnoplossingen en andere trends de deur uit. Het brengt niets minder dan ellende. Het probleem bij dit soort aanpakken is dat je maar twee realiteiten kent. Namelijk, of extreem diëten of extreem ‘vreten’. Er is niks tussenin en juist dat stukje er tussenin is waar wij zitten en jou bij helpen. The lifestyle.

Wil jij door Dominique gecoached worden? Kies dan voor coach “Dominique” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN