12c8d39d-0f2b-4650-b0b4-26b274c960bb

Cheyenne Siebenga

Leeftijd: 23 jaar

Woonplaats: Echt

Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer

Credentials (titels etc.): Fitvak A en B, voeding en diëtiek

Meer over Cheyenne

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Actief zijn zat er altijd al in bij ons thuis. Na jarenlang gedanst te hebben als jonge meid hield het een keer op. Ik wilde iets anders, ik had er genoeg van maar wat wist ik niet? Ik was erg jong en besloot even niks te doen behalve elke dag een flink stuk naar school te fietsen. Uiteindelijk is mijn passie voor het vak ontstaan in 2015. In 2015 werd ik aangenomen in de sportschool als parttime medewerker. Ik ontdekte veel nieuwe dingen en werd met de dag enthousiaster. Onzeker over mijn eigen lichaam was ik nog steeds dus ik besloot een personal trainer te nemen. Door middel van een op maat gemaakt voedingsschema en trainingen zag ik mijn lichaam veranderen. In een jaar tijd ben ik zo gelukkig en gemotiveerd geraakt van de resultaten waardoor ik het opeens wist; ik gun dit iedereen!

Waar haal je je motivatie vandaan?

Mijn motivatie haal ik van binnen uit; Hoe voel ik me? Wat voel ik? Ben ik gelukkig? Als ik bewust eet en genoeg beweeg ben ik een gelukkig mens die overal iets positief ergens weet uit te halen. Daarbij krijg je nog een mooi extra cadeau erbij; de progressie in de spiegel. Dat is natuurlijk een hele fijne bijkomstige motivatie. Het gelukkigste word ik om dit aan andere over te brengen. Ik gun dit iedereen.

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Lastig, ik houd erg veel van afwisseling. Niet alleen met trainen maar zo heb ik dat met alles. Op dit moment zeg ik; Barebell Hip thrust. De hip thrust, ook wel ‘’the queen’’  onder de bilspieroefeningen genoemd, traint je billen als geen ander. Bovendien draagt de oefening bij aan het beter presteren in andere oefeningen zoals deadlift. Ik daag mezelf graag uit, heerlijk!

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Biologische pompoen blokjes uit de Airfryer met een mals biefstukje. Sinds ik een airfryer heb en pompoen heb ontdekt kan ik niet meer zonder! De pompoen word lekker knapperig en smaakt bijna hetzelfde als zoete aardappel. Daarbij is het vetloos bakken in hete lucht zonder dat het droog wordt! Waarom ik een mals biefstukje lekker vind hoef ik vast niet uit te leggen 😉

Wat is je favoriete cheat meal?

Hier hoef ik niet lang over na te denken; Pizza Pepperoni.

Wat is je favoriete quote?

The body achieves what the mind believes.

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Ga voor duurzaam resultaat en werk niet aan iets voor korte periodes zodat je ernaar weer terug valt in slechte gewoontes. Zorg dat het een bepaalde leefstijl wordt. Uiteindelijk vindt je een manier hoe jij je doelen kan behalen maar vooral belangrijk; behouden. Hoe je dat doet, daar help ik je met al mijn passie graag bij. The body can do anything as long as the brain wants to.

Wil jij door Cheyenne gecoached worden? Kies dan voor coach “Cheyenne” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat