Christel poldervaart

Christel Poldervaart

Leeftijd: 22 jaar

Woonplaats: Nieuw-Vennep

Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer

Credentials (titels etc.): CIOS Sport, Gezondheid- en Vrijetijdsmanagement, Leefstijlcoach opleidingen 2000, Bootcamp instructeur aalo en Gewichtsconsulent civas

Meer over Christel

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Toen ik begon aan mijn sportopleiding was ik er heilig van overtuigd dat ik fysiotherapeut wilde worden. Door de jaren heen kwam ik met zoveel leuke vakken in aanmerking waaronder Personal Training, Fitness, coaching en voedingsleer. Het leek mij zo gaaf om deze aspecten te combineren dat ik tijdens mijn sportopleiding mijn eigen bedrijf opstartte en binnen een half jaar een eigen privé ruimte had.

Waar haal je je motivatie vandaan?

Geloof mij, ik heb ook niet altijd zin om te trainen. Maar ik hou altijd vast aan het gevoel dat ik na de training heb. Moe, maar toch super trots op mijzelf dat ik het toch maar mooi gedaan heb! Daarnaast motiveert het mij enorm om mijn lichaam te zien veranderen. Hierdoor laat ik ongezonde snacks eerder staan en hou ik mijn doel voor ogen.

Wat is je favoriete oefening en waarom?

De Hip Thrust. Misschien wel het meest standaard antwoord van elke vrouw tegenwoordig, haha. Maar ik vind gewoon een heerlijke oefening omdat ik mijn billen zo voel branden en ik bij deze oefening echt stuk kan gaan. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om mijn schouders te trainen.

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

(Zoete) Aardappel met wortels en (wit) vis. Van kleins- af aan eet ik dit al en ik vind het nog steeds heerlijk. Als ik met mijn verjaardag mocht kiezen wat we gingen eten als kind koos ik geen patat of pizza maar dit gerecht!

Wat is je favoriete cheat meal?

Ik heb eigenlijk niet echt een cheat meal.. ’s avonds eet ik het liefst gezond omdat je anders in een keer een hele hoop kilocalorieën naar binnen krijgt. Maar als ik iets moet kiezen waar ik echt niet van af kan blijven zijn dat chocolade rozijnen!

Wat is je favoriete quote?

Your health is an investment, not an expense.

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Dat je je moet gaan realiseren dat voeding zo onwijs belangrijk is. Focus je niet alleen op beweging maar denk ook aan de andere aspecten zoals voeding, slaap en stress. Om 1 kilo vet te verbranden moet je ongeveer 3 marathons rennen. Dan is het veel makkelijk om af en toe een koekje te laten liggen toch 😉?

Wil jij door Christel gecoached worden? Kies dan voor coach “Christel” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat