Anouk website-04

Anouk Maens

Locatie: Eindhoven
Beroep: Personal Trainer
Credentials (titels etc.): HBO Sportkunde (laatste jaar), Certificaat Sportvoeding

Wil jij door Anouk gecoacht worden? Kies dan voor coach “Anouk” nadat je je pakket gekozen hebt!

Als klein meisje was ik al bezig met sport, ik heb jaren geturnd en gedanst (jazzballet, streetdance en stijldansen). Toen ik op mijn 16e stopte met stijldansen wilde ik toch in beweging blijven en ben ik met mijn moeder groepslessen gaan doen bij Basic-Fit. Uiteindelijk begon ik te zien dat mijn lichaam veranderde en ben ik steeds meer met de gewichten gaan trainen, al snel ging ik me ook bezig houden met mijn voeding. Dit vond ik allemaal zo leuk dat ik gestopt ben met de opleiding bouwkunde en de opleiding sportkunde ben gaan doen. Toen ik een coach kreeg voor mijn eerste bodybuildingwedstrijd dacht ik, mensen begeleiden met sport en hun voeding.. dat wil ik ook!

De spiegel is mijn grootste motivatie, overal waar ik mezelf in kan zien kijk ik wel even. Ik probeer iedere training weer het beste uit mezelf te halen en als ik dan in de spiegel kijk weet ik weer waar ik het allemaal voor doe.

Ik vind afwisseling heel erg belangrijk, zo blijf ik graag iedere dag naar de sportschool gaan. Maar voor nu is mijn favoriet de hip thrust. Eerst vond ik dit een verschrikkelijke oefening, maar nu ik zie hoe snel ik progressie boek wat betreft gewicht, en mijn billen worden groter en sterker, vind ik dit de leukste oefening!

Rijst met kip of vis en groenten. Hier kan ik goed in variëren en zo blijft het lekker om dit iedere dag te eten.

Pizza, pizza, pizzaaaa nog een keer?… PIZZA. Oh, en all you can eat sushi!

A little progress each day adds up to big results.

Ook al heb je minder motivatie, gaat je training niet lekker, heb je weer eens niet goed op je voeding gelet, ga toch door. Alle kleine beetjes helpen om je doel te behalen.

Laat je niet beïnvloeden door de mening van anderen en het ‘perfecte’ plaatje op social media, doe waar jij je goed bij voelt en focus op wat je zelf graag wilt bereiken.

Wil jij door Anouk gecoacht worden? Kies dan voor coach “Anouk” nadat je je pakket gekozen hebt!