Ard-Jan_Tekengebied 1 kopie 26

Ard-Jan Maliepaard

Locatie: Basic-Fit Goes
Beroep: Lifestyle coach & Personal Trainer
Credentials (titels etc.): 3de Juliette Bergman Cup 2015 & 3de Ironman 2015

Wil jij door Ard-Jan gecoacht worden? Kies dan voor coach “Ard-Jan” nadat je je pakket gekozen hebt!

Van jongs af aan ben ik al gek op krachttraining en het verbeteren van mijn eigen fysiek. Voordat ik met fitness begon beoefende ik al Judo en Jiujitsu en was ik fanatiek wedstrijdjudoka. Helaas raakte ik door een fixe blessure van de baan en kwam ik in een rolstoel terecht. Toen ik voor mijn revalidatie in een sportschool kwam was ik gelijk verkocht. Naarmate mijn revalidatie vorderde ging ik over op het uitbouwen van mijn lichaam en interesseerde ik me steeds meer in de theorie achter de training en voeding. Hier ben ik mij gaan verdiepen en ben het vervolgens gaan toepassen. Judo en Jiujitsu raakte hierdoor steeds meer op de achtergrond. Op den duur ben ik hier dan ook mee gestopt om mij volledig te kunnen richten op krachtsport.

Ik haal mijn motivatie uit het terugdenken aan waar ik begonnen ben, waar ik nu sta en wat ik er nog mee wil bereiken.

Ik hou erg veel van de basis oefeningen zoals ‘bench press’, ‘squat’ en ‘deadlift’. Dit zijn oefeningen die veel van je vragen en waar je jezelf flink in kan verbeteren. Dat spreekt mij erg aan.

Pasta’s met gehakt of kip, omdat ik erg veel van Italiaans eten hou.

Mc flurry Oreo met chocoladesaus!

“Winners never quit and quitters never win.”

Kijk je niet meteen blind op de progressie en status van andere fitte mensen, bijvoorbeeld die van bekende atleten op social media, maar zorg dat je gewoon plezier hebt in fitness en dat het goed te combineren is met de rest van je leven. Hierdoor wordt het een levensstijl en hou je het vol op de lange termijn. Je wint pas echt in fitness als je focust op de lange termijn, niet op snelle resultaten!

Wil jij door Ard-Jan gecoacht worden? Kies dan voor coach “Ard-Jan” nadat je je pakket gekozen hebt!