Bulent foto pf

Bülent Sayginer

Locatie: Basic- Fit Den Haag
Beroep: Ondernemer, Personal Trainer, Lifestyle Coach
Credentials (titels etc.): HBO Human resource management, Fitness trainer level 1

Wil jij door Bülent gecoacht worden? Kies dan voor coach “Bülent” nadat je je pakket gekozen hebt!

Vroeger was ik altijd juist het dikke jongetje dat als laatste werd gekozen tijdens de gymlessen. Op mijn zestiende woog ik meer dan 100 kilo. Vanaf dat moment heb ik het roer omgegooid en ging ik meer bewegen en me bezig houden met voeding. Nadat ik na een ongeluk op mijn achttiende geen wedstrijden meer kon boksen ben ik vol voor de fitness gegaan. Toen ik opmerkte hoe snel dit voor veranderingen aan mijn lichaam zorgde en hoezeer ik hier zowel mentaal als fysiek mijn ei in kwijt kon, was ik verkocht!

Vergeleken met hoe goed ik nu in mijn vel zit, wil ik nooit meer worden zoals ik vroeger was. Mijn motivatie haal ik vooral uit mijzelf en mijn persoonlijke doelen die ik heb gesteld. Waar ik wil zijn in het leven op alle verschillende vlakken. Elke dag is er weer een, jij bepaalt zelf hoe nuttig jij deze invult.

Squatten. Doordat dit een zware oefening is en ik redelijk sterk in mijn benen ben voel ik erna altijd goed dat ik wat gedaan heb.

Mijn ontbijt:

80 gram brinta

30 gram whey

150 gram diepvriesfruit

20 gram pindakaas

Ik kan echt niet zonder mijn overheerlijke ontbijtpap in de ochtend. Er is voor bijna geen betere manier om de dag te starten.

Eigenlijk bijna alles wat mijn Turkse oma voor me maakt. Eigenlijk haast alles uit de Turkse keuken wat doordrenkt wordt met vet of suiker, of allebei. Maar zeg daar maar eens nee tegen als je oma het voor je neus zet.

“Niet geschoten is altijd mis.” Als je iets nooit probeert kom je er nooit achter hoe het zou kunnen lopen. Je kan beter iets proberen en dan falen, dan dat je iets niet eens probeert

Doe vooral wat jij wil in het leven. Niet datgene wat anderen zouden willen dat jij doet. Uiteindelijk ben jij degene die het langst met jezelf zal moeten leven. Zorg ervoor dat je dit op een wijze doet die jou gelukkig maakt.

Wil jij door Bülent gecoacht worden? Kies dan voor coach “Bülent” nadat je je pakket gekozen hebt!