Daniel foto pf

Daniel Petersen

Locatie: Basic-Fit Sittard
Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer
Credentials (titels etc.): Juliette Bergmann Cup -90kg 2e plaats, Iron man top 6

Wil jij door Daniel gecoacht worden? Kies dan voor coach “Daniel” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik ben begonnen met fitness toen ik 17 jaar oud was. Ik ben toen op een dag mee naar de sportschool gegaan met een paar vrienden. Ik vond het meteen helemaal te gek! In het begin trainde ik veel spiergroepen tegelijk verspreid over drie tot vier dagen in de week. In het begin wist ik nog niet goed waar ik mee bezig was totdat ik handige tips en tricks kreeg van mensen in de sportschool, zodoende begon ik met een split training. Hierdoor begon ik al vrij snel progressie te zien. Dit was voor mij het moment dat ik besefte dat mijn passie in deze branche ligt. Uiteindelijk na een aantal jaren training stagneerde mijn progressie. Dit was voor mij het moment dat ik de factor voeding serieus begon te nemen, toen ik dit eenmaal deed ging ik wederom heel goed vooruit!

In het begin haalde ik motivatie uit mijn eigen progressie. Later haalde ik vooral motivatie uit bekende fitness figuren die ik op social media volgde, deze motivatie leidde er uiteindelijk toe dat ik deelnam aan bodybuilding wedstrijden. Sindsdien haal ik vooral motivatie uit het verbeteren van mijn eigen wedstrijd shape.

Chest cable fly –  Omdat ik hier de spier heel erg goed kan aanspannen en stretchen! Dit geeft een lekker gevoel!

Ik eet heel graag zoete aardappelfriet uit de airfryer met een mals stukje biefstuk!

Ik eet heel graag Mexicaans of Italiaans. Doorgaans maak je me erg blij met Pizza, ijs of lekkere Hollandse stroopwafels.

“Do something today that your future self will thank you for.”

Nooit opgeven als je een doel hebt! Werk hard dan word je uiteindelijk beloond!

Wil jij door Daniel gecoacht worden? Kies dan voor coach “Daniel” nadat je je pakket gekozen hebt!