Didier foto

Didier Peeters

Locatie: Velp
Beroep: Lifestyle professional, Hoofdtrainer bij Basic Fit Doetinchem, Fitness model
Credentials (titels etc.): 2nd runner up Men Universe Nederland, Meervoudig medaillewinnaar NK judo en verscheidende cups 2e op de ranking voor het EK judo

Wil jij door Didier gecoacht worden? Kies dan voor coach “Didier” nadat je je pakket gekozen hebt!

Als ex topjudoka weet ik maar al tegoed hoe belangrijk krachttraining is om net dat beetje extra uit jezelf te halen. Onder begeleiding van mijn judocoach ben ik op 17-jarige leeftijd begonnen met fitness. Naarmate ik het resultaat zag en ouder werd is fitness een steeds grotere rol gaan spelen in mijn dagelijkse leven. Daarnaast heb ik mijn opleiding ook toegewijd aan sport en voeding en is fitness echt een verslaving geworden. Voeding heeft voor mij altijd al een belangrijke rol gespeeld. Het aftrainen voor een judowedstrijd om precies die gewichtsklasse te halen waar je in wilde presteren was een kunst opzich!

Voorheen haalde ik mijn motivatie uit de YouTube filmpjes. Je ziet een ontzettend goed lichaam en bedenkt dat jij dat ook wilt bereiken. Echter moet je jezelf niet te veel met anderen vergelijken maar vooral je eigen progressie in de gaten houden. Op dit moment vind ik zo’n programma als Obese prachtig om te zien. Iemand laat zien dat hard werken echt beloond kan worden en het resultaat wat die mensen bereiken is goud waard. Als zei het kunnen kan ik het zeker ook.

Dat is een lastige. Natuurlijk zijn er ontelbare oefeningen en elke oefening heeft zijn eigen plus en minpunten. Mijn favoriete spiergroep is rug/biceps omdat ik bij deze spiergroepen het gevoel heb dat ik eeuwig door kan gaan. Daarnaast ben ik veel bezig geweest met Calisthenics en vind ik de human vlag geweldig om te doen.

Donuts met een roze glazuurlaag zijn goddelijk!

“Don’t compare your chapter 1 with someone else’s chapter 15.”

Zoals de bovenstaande quote ook al een beetje zegt. Vergelijk jezelf (vooral als je net begonnen bent) niet teveel met anderen. Je weet nooit hoelang iemand anders al bezig is zijn dromen of doelen te verwezenlijken. Het gaat er in principe om dat JIJ uiteindelijk JOU doelen bereikt!

Wil jij door Didier gecoacht worden? Kies dan voor coach “Didier” nadat je je pakket gekozen hebt!