Dion Watso_Tekengebied 1 kopie 17

Dion Watson

Locatie: Basic-Fit Maastricht (Porseleinstraat)
Beroep: Personal Trainer
Credentials (titels etc.): HBO Sportkunde, CIOS Sittard, NASM, Voeding en Coaching

Wil jij door Dion gecoacht worden? Kies dan voor coach “Dion” nadat je je pakket gekozen hebt!

Van jongs af aan ben ik intensief bezig geweest met sport. Laat gym nou ook het enige vak zijn dat ik leuk vond op school. Toen ik 15 jaar was werd ik gescout door een aantal profclubs in Limburg. Door mijn liefde voor voetbal en interesse voor sport heb ik na de Havo ervoor gekozen om het CIOS te doen. Deze combinatie beviel mij erg goed. Doordat ik op jonge leeftijd in aanraking ben gekomen met diverse vlakken op het gebied van sport heb ik veel geleerd rondom trainingsleer, voedingsleer en geest. Sport heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Een enthousiast persoon die zijn kennis graag overbrengt op anderen en samen een doel bereikt door doorzettingsvermogen.

Persoonlijk haal ik motivatie uit resultaat. De weg die bewandeld wordt als coach of als trainee is altijd leerzaam, waardoor je een sterker persoon wordt. Als ik een week hard train en het winnende doelpunt maak, is dit een gevoel dat niet in woorden is uit te drukken. Een klant dat de lat hoog legt en deze behaalt of zelfs overtreft is voor mij inspiratie genoeg om meer succes te willen behalen. ‘Hard work pays off’.

Het is niet per se mijn favoriete oefeningen, maar ik denk dat de squat het principe van het ‘leven’ goed omschrijft. Het overeind komen nadat iets zwaars je omlaag heeft gehaald.

Watermeloen. Als klein kind liep ik over het strand in Florida met een bak fruit. Watermeloen kan ik nou écht 24/7 eten.

Mijn zelf gemaakte chickenwings. De beste chickenwings haal je natuurlijk bij de poelier. Volgens mij zijn deze kippen gekweekt in de gym, want er zit behoorlijk veel vlees op! Vervolgens kruid ik ze in met kruiden die ik jaarlijks meeneem uit Amerika. Als ze gaar zijn geworden op de barbeque gaat er een geheime combinatie van ‘Teriyaki Glaze’ over heen. Dit voor de finishing touch. Nog nooit zijn er mensen teleurgesteld geweest in mijn chickenwings.

Hakuna Matata letterlijk vertaald uit het Swahili: Geen problemen, alles komt goed. Ook wel bekend van de film ‘The Lion King’. Zoals eerder aangegeven ben ik een persoon die overal het positieve in ziet. Deze quote omschrijft mij als persoon.

Iedereen is uniek en iedereen bewandelt zijn eigen pad. Je bent nooit te laat om jouw droom uit te laten komen. Vergelijk jezelf niet met anderen, maar haal het uiterste uit je zelf. Dat is de enige strijd die gevoerd moet worden. Vind jouw eigen ‘specialiteit’ en MAKE IT HAPPEN!

Wil jij door Dion gecoacht worden? Kies dan voor coach “Dion” nadat je je pakket gekozen hebt!