Fabiola Wesdijk

Fabiola Wesdijk

Locatie: Middelharnis
Beroep: Lifestyle coach
Credentials (titels etc.): voorheen Salesmanager in de optiek & Opticien

Wil jij door Fabiola gecoacht worden? Kies dan voor coach “Fabiola” nadat je je pakket gekozen hebt!

Na het zoveelste crashdieet dat niet werkte, wilde ik erachter komen wat ik nu echt moest doen om het vol te houden. Ik was het zo zat dat ik niets kon volhouden. Elke keer weer kwam ik in dat gat van teleurstelling. Daar zat ik dan… nog altijd met 30 kilo te veel aan mijn lijf. De gedachte dat ik gewoon nooit mijn droomlijf zou krijgen werd alsmaar groter en groter. Ik verzon voor mezelf ook allerlei redenen om het goed te praten: ”Je hebt nou eenmaal een kind gekregen” of ”je werkt fulltime, dus je hebt geen tijd om te sporten” of ”Mensen die 2,3,4 of 5 dagen per week sporten hebben gewoon geen leven” of ”Ach, het is nog lang geen zomer” of ”Je bent toch geen konijn!?” en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nu ik terugkijk snap ik natuurlijk wat er al die tijd misging. Ik volgde diëten die niet vol te houden waren, ik dacht dat gezond eten alleen maar saai was en schreef me in voor een sport ‘omdat het maar moet’. Eigenlijk kraakte ik alles af. Ik keek niet meer naar wat ik echt wilde, maar was negatief over alles wat ik moest. De teleurstelling in mezelf werd alleen maar groter en mijn wens om fit te worden leek onhaalbaar. De verhalen die ik langzaamaan begon te lezen over fitness gingen allemaal over een ‘lifestyle’. Dit trok mij erg aan, want ik had toch wel door dat het tijd was voor een duurzame verandering die ik de rest van mijn leven vol kon houden. Ik moest uit die sleur! Ik begon dus bij een lifestylecoach en ging een traject aan. Dit is de beste beslissing geweest die ik ooit heb gemaakt. Ik kreeg niet alleen persoonlijke hulp voor mijn voeding en training, maar ook mijn negatieve gedachtes werden aangepakt. Al snel merkte ik de veranderingen aan mijn lichaam en veranderde mijn mind set. Ook mijn omgeving viel het op. Al die complimenten deden ontzettend veel met me. Ik klom langzaam uit het dal en kwam steeds meer in mijn kracht. Ik ging weer stralen en werd de persoon die er altijd al uit wilde komen. De negatieve spiraal werd doorbroken en fitness werd mijn grootste passie. Nu velen jaren later is deze lifestyle op mijn lijf geschreven. De groei die mijn lichaam en geest hebben gemaakt en nog altijd maken is enorm. Ondertussen mag ik mijzelf een gesponsord atleet noemen en beoefen ik de sport op professioneel niveau.  Dit had ik jaren terug onmogelijk geacht van mezelf.

Als ik terugkijk naar waar ik vandaan ben gekomen dan maakt mij dit trots. Ontzettend trots. Op mezelf. Dit motiveert mij elke keer weer om aan mijn persoonlijke groei te blijven werken. Ik weet hoe falen en opgeven voelt. En dat is deprimerend!  Ik heb nu alle tools in huis om voor de overwinning te gaan.

Ik vind het heerlijk om mijn biceps te trainen met Barbell Curls. Ook vind ik de Stiff Leg Deadlift heerlijk!

Ik word ontzettend gelukkig van mild pittig gekruide kipfiletbites met salted avocado. Ook vind ik appelschijfjes met kaneel uit de oven heerlijk!

All you can eat SUSHI. Oh, en donuts met zo’n dikke smeuïge topping erop. Oh, en van die Danerolles ham-kaascroissantjes die je zelf moet draaien. Ik kan eigenlijk niet kiezen.

“Ik heb de laatste tijd zoveel geleerd van mijn fouten dat ik erover denk om er nog een paar te maken.”

Tip: Focus je op jouw potentie. Laat je niet verleiden om teleurgesteld te blijven over dat wat je nog niet hebt bereikt, maar zo graag wilt. Train je mind set elke dag. Jij hebt potentie. Durf overtuigingen die je tot niets hebben gebracht los te laten. Maak een plan. Maar maak JOUW plan. Waarom vragen we ons vaak altijd af wat iemands ‘geheim’ is? Maak je eigen geheime recept dat 100% op JOU is afgestemd. Geef dingen waar je misschien wat minder goed in bent uit handen. En niet omdat je het niet kan! Maar omdat jij je 100% wil focussen op de dingen waar jij ontzettend goed in bent!

Wil jij door Fabiola gecoacht worden? Kies dan voor coach “Fabiola” nadat je je pakket gekozen hebt!