Foto's site jeroen

Glenn Verhaard

Locatie: Basic-Fit Etten-Leur
Beroep: Lifestyle coach, Personal trainer & Logistiek medewerker
Credentials (titels etc.): Menno Henselmans PT cursus 

Wil jij door Glenn gecoacht worden? Kies dan voor coach “Glenn” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik heb mijn hele leven al aan sport gedaan. Lange tijd gevoetbald, toen ik daarmee gestopt was ben ik gaan fietscrossen wat leidde naar freestyle BMX’en. Dat heb ik een aantal jaar fanatiek gedaan, maar werd ook steeds minder. Toen heb ik ongeveer een jaar geen sport gedaan, maar mijn ouders raadden me wel altijd aan om een sport te blijven doen. Na een jaar, in de zomer, vroeg een vriend, die al sportte in de sportschool, aan mij om een keer mee te gaan. Ik zei: “als de zomer voorbij is en school weer begint ga ik mee!” Veel zullen nu denken van, dat wordt hem toch niet. Maar ik heb me aan mijn woord gehouden en sinds ik de sportschool binnen gestapt ben had ik mijn ding gevonden!

Mijn motivatie is vooruitgang, continu een betere versie van jezelf worden. Natuurlijk zijn er dagen dat ik ook geen zin heb, maar toch die dagen doen wat er gedaan moet worden maken de andere dagen weer makkelijker! En dat is ook waar gewoonte om de hoek komt kijken. Na een bepaalde tijd heb je geen motivatie meer nodig, je gaat zonder na te denken naar de sportschool, omdat het standaard onderdeel is van je dag net zoals je tanden poetsen. En ik denk altijd maar zo, als ik dan toch al in de sportschool ben kan ik er net zo goed het beste van maken!

Mijn favoriet oefening kan niet anders zijn dan de squat. Het vergt de meeste energie-output en skills. En voor mij is er geen beter voldaan gevoel dan vooruitgang boeken op een oefening die zo complex is!

Mijn favoriete maaltijd heeft niet echt een naam, maar ik zal beschrijven wat er in zit.

Basmati rijst

Eiwitbron naar keuze, voor mij meestal pangasiusfilet of koolvis.

Voorverpakte roerbakgroente (200 gram)

Walnoten

Woksaus

En dan doe ik er ook nog zout, zwarte peper en kurkuma bij!

Ik zal hier niet veel woorden aan vuil maken: Sushi!

Mijn favoriet quote is van garyvee: gratefull 365/24/7, we willen allemaal meer en beter, maar soms even stil staan en waarderen wat je allemaal hebt en hebt bereikt is net zo belangrijk!

Wees eerlijk met jezelf. Kom afspraken met jezelf na zoals je ze ook met ander na komt. Op die manier krijg je meer gedaan en leer je veel van jezelf.

Wil jij door Glenn gecoacht worden? Kies dan voor coach “Glenn” nadat je je pakket gekozen hebt!