Jester foto pf

Jester van de Burgwal

Locatie: Basic-Fit Lelystad
Beroep: Personal Trainer, Lifestyle coach, Verstandelijk beperkte trainer & Mylogenics release trainer.
Credentials (titels etc.): T.O.P. A & B trainer, Mylogenics release & rehab.

Wil jij door Jester gecoacht worden? Kies dan voor coach “Jester” nadat je je pakket gekozen hebt!

Van kleins af aan ga ik al met mijn moeder mee naar de sportschool. Zij is ook personal trainer & sportmasseuse. Mijn passie voor fitness is eigenlijk met de paplepel ingegoten. Naast fitness vind ik voeding en blessurepreventief trainen ontzettend belangrijk en wilde mijzelf dat graag eigen maken. Ik ben mijzelf daarin gaan oriënteren en mijn kennis gaan verbreden door met fitnessatleten en personal trainers te gaan praten om uiteindelijk de juiste opleidingen te gaan kiezen.

Ik haal mijn dagelijkse motivatie uit andere personen. Iedereen heeft zijn of haar eigen succesverhaal en daar haal ik ontzettend veel motivatie en inspiratie uit. Als mensen bij mij komen trainen en gemotiveerd zijn om te beginnen word ik meteen enthousiast en zal ik er alles aan doen om zijn of haar eigen doel samen te bereiken.

Mijn favoriete oefening is de cable chest fly. Bij deze oefening vind ik het heerlijk om de full range of motion te hebben en de juiste spanning op mijn borst te voelen.

Pre-training pannenkoek:

150ml halfvolle melk

60g havermout

1 scoop chocolade eiwit poeder

30g pindakaas

2 eieren

Dit in de blender mengen en vervolgens bakken in de pan.

Mijn favoriete cheat meal is pizza. Op mijn cheat day in de week bestel ik het liefst een extra grote en rijk belegde pizza bij de Domino’s.

“The key to success is to start before you are ready.”

Als je een droom hebt probeer er al zo vroeg mogelijk aan te beginnen en pak kansen waarvan je eigenlijk denkt dat het te hoog gegrepen is. Ik ben jong, maar heb al ontzettend veel bijgeleerd doordat ik kansen heb gepakt waarvan ik dacht dat ze te hoog gegrepen waren voor mij. En soms lukt het ook wel eens niet, daar leer je van en dan gaat er wel een andere deur open.

Wil jij door Jester gecoacht worden? Kies dan voor coach “Jester” nadat je je pakket gekozen hebt!