Joey Straube

Joey Straube

Locatie: Oirsbeek
Beroep: Lifestyle coach
Credentials (titels etc.): Academie voor Leefstijl & Gezondheid Leefstijlcoach. AALO Fitness trainer 1 & AALO Fitness trainer 2. Badmintontrainer.

Wil jij door Joey gecoacht worden? Kies dan voor coach “Joey” nadat je je pakket gekozen hebt!

Vroeger was ik een chubby kindje dat ook veel te zwaar was voor zijn lengte. Ik heb een Indonesische familie waar eten altijd centraal heeft gestaan en dit vertaalde zich ook naar mijn thuissituatie. Dus ik at veel, heel veel. En niet per se gezond natuurlijk. Op een gegeven moment bereik je een bepaalde leeftijd waarop er een knop omgaat. Ik was gestart met de insanity workout. Een echte hype was dat toen. Door het vele bewegen en het inperken van mijn eetgedrag zag ik resultaten. Dit motiveerde natuurlijk om door te gaan. Met meer informatie vergaard via YouTube en diverse artikelen werd mijn interesse steeds groter, groter en groter.

Motivatie komt en gaat, dat is een feit. Maar wat mij bezighoudt is dat ik later met een gelukkig gevoel terug kan kijken op mijn leven. Dat ik er alles aan heb gedaan om mijn doelstellingen te bereiken, maar dat ik absoluut ook heel veel genoten heb van het leven. Helaas, een beetje tegenstrijdig met mijn fitnessdoelstellingen, houd ik ENORM van eten!

Pull ups. Voor mij persoonlijk de zwaarste oefening die er is. In het begin kon ik er maar één. Het gevoel dat je krijgt zodra je er eindelijk vijf kan doen is heerlijk. Daarna de tien stuks: onbeschrijflijk gevoel. De progressie bij deze oefening is langzaam. Maar als je blijft doorzetten één van de beste oefeningen die er is.

Op dit gebied ben ik heel cliché, maar ik zou het elke dag kunnen eten: Kip, groenten en rijst. Waarom? Het is supersnel klaar en superlekker. Ik gebruik natuurlijk wel twee geheime ingrediënten: kipkruiden van de Lidl en Sriracha saus. Meer heb je niet nodig!

Ligt aan de tijd van de maand. September t/m december is dit 1000% chocoladepepernoten. Dit is mijn grootste zwakte op gebied van ‘ongezonde voeding’. De rest van de maanden zijn dit M&M’s. Blauw, geel of bruin, Joey doesn’t care.

Don’t be a Bob. Beetje cryptisch. Er kan net zo goed staan Don’t be a Jan of Don’t be a Joey. Zie Bob als een typische dude die vast zit in een sleur. Lekker op kantoor, 40 uur in de week en leeft voor het weekend. Zorg dat je uit je sleur komt en ga voor jezelf na wat je gelukkig maakt in het leven. Volg je dromen en ben bereid er hard voor te werken. Leef zodat je later op je 70e met een fijn gevoel terug kan kijken op hetgeen je hebt bereikt. Met andere woorden: Don’t be a Bob.

Een dag heeft 24 uur. Ervan uitgaande dat je 8 uur slaapt blijven er nog 16 uren over. Dit zijn 960 minuten. Ga voor jezelf na hoe je deze 960 minuten wilt besteden zodat je het meeste uit een dag kunt halen. Lees verhalen over succesvolle mensen zoals Steve Jobs, hoe zij hun tijd besteden en ik weet zeker dat je hier nuttige dingen uit kunt halen. En daarnaast weet ik ook zeker dat je binnen deze 960 minuten er 45 kan vrijmaken om even te trainen 😉.

Wil jij door Joey gecoacht worden? Kies dan voor coach “Joey” nadat je je pakket gekozen hebt!