Kyara_Tekengebied 1 kopie

Kyara Hanssen

Locatie: Basic-Fit Heerlen Centrum
Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer
Credentials (titels etc.): Gediplomeerd fitness trainer

Wil jij door Kyara gecoacht worden? Kies dan voor coach “Kyara” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik heb zelf te maken gehad met extreem overgewicht. Ik ben zelf begonnen aan mijn eigen afvalrace waarmee ik op eigen houtje maar liefst 50 kilo ben afgevallen. Dit heb ik met name bereikt door jarenlange zelfstudie in sport en voeding. Inmiddels is het mijn leven c.q. passie om zo gezond mogelijk te leven en om dit uit te dragen naar andere!

My own progress, keeps me going!

De squat! Squats hebben ongekend veel voordelen. Je traint er een groot gedeelte van je lichaam mee, o.a. je quads, hamstrings, kuiten en je core. Doordat je een aantal spiergroepen tegelijk aanspreekt kun je er enorm veel calorieën mee verbranden.

Proteïne pannenkoeken. Ik ben altijd al een liefhebber geweest van pannenkoeken. Bovendien vind ik de proteïne pannenkoeken veel lekkerder dan de originele, daarnaast hebben ze een groter verzadigend effect. Lekker zonder schuldgevoel!

Tapas en Sushi omdat ik niet kan kiezen!

“Strive for progress, not perfection!”

Zorg voor de juiste mind-set. Je brein is net als een spier, ook die heeft training nodig.

Mijn tip: focus op het beeld dat je wilt bereiken en blijf er voor werken en geloof erin, enthousiasmeer en motiveer jezelf! Tot slot: the body achieves, what the mind believes.

Wil jij door Kyara gecoacht worden? Kies dan voor coach “Kyara” nadat je je pakket gekozen hebt!