Leon_Tekengebied 1 kopie 16

Leon van der Pol

Locatie: Basic-Fit Gouda
Beroep: Ondernemer, Headtrainer bij Basic-Fit Gouda, Personal Trainer & Lifestyle Coach 
Credentials (titels etc.): 6+ jaar ervaring als personal coach. Fitness/training/voeding

Wil jij door Leon gecoacht worden? Kies dan voor coach “Leon” nadat je je pakket gekozen hebt!

Mijn hele leven lang ben ik al een energieke jongen, die sport en beweging als bliksemafleider gebruikt voor alle overtollige energie. Na het beoefenen van meerdere sporten ben ik fitness enerzijds ter ondersteuning van deze sporten gaan gebruiken en anderzijds als toevoeging aan mijn wekelijkse sport routine. Al snel werd ik verliefd op de progressie die ik kon boeken, het gevoel na een goede gymsessie en het behalen van mijn doelen. Van het een kwam het ander en voordat ik het wist was ik nagenoeg elke dag in de sportschool te vinden. Om steeds beter te worden in wat ik deed ben ik mezelf steeds verder gaan verdiepen op het gebied van training en voeding. Dit groeide door de jaren heen uit tot een passie die ik maar al te graag met anderen deel, zodat iedereen zijn/haar doelen kan behalen en het trotse gevoel kan ervaren dat hierbij hoort.

Het behalen van een doel waar je hard voor gewerkt hebt, brengt een gevoel met zich mee dat moeilijk te beschrijven is. Dit gevoel werkt verslavend en komt telkens terug bij een nieuwe succeservaring. Voor deze succeservaringen moet hard gewerkt worden, want niks komt vanzelf aanwaaien. Wanneer je de zware momenten, waar eenieder doorheen moet, koppelt aan de succeservaringen die hierop volgen, zul je altijd gemotiveerd blijven. “Falling down is a part of life. Getting back up is living.”

Dumbell Bench Press: je ligt onder het gewicht en moet hierbij kracht, controle en doorzettingsvermogen combineren om elke herhaling succesvol te maken.

Mijn favoriete maaltijd is een grote bak havermout met whey proteïne (cookie flavour), 1 eetlepel pindakaas en kaneel. Smaakt heerlijk en zit vol met zowel waardevolle eiwitten als volwaardige koolhydarten en gezonde vetten!

“Different things work for different people”.

Wil jij door Leon gecoacht worden? Kies dan voor coach “Leon” nadat je je pakket gekozen hebt!