Loran

Loran Jennekens

Locatie: Voerendaal
Beroep: Ondernemer, Personal Trainer, Lifestyle coach
Credentials (titels etc.): AALO Fitnesstrainer Level 1

Wil jij door Loran gecoacht worden? Kies dan voor coach “Loran” nadat je je pakket gekozen hebt!

Sport is altijd mijn passie geweest. Vanaf het moment dat ik mijn eerste pasjes maakte was ik altijd actief bezig. Ik ben begonnen met tennis en op latere leeftijd met volleybal wat ik nog altijd doe. Bij allebei lagen er voor mij kansen om door te groeien tot een zeer hoog niveau, maar ik merkte dat die ambitie er niet helemaal was. Mijn ambitie ligt bij het helpen van andere mensen. Vandaar dat ik ook helemaal mijn weg heb gevonden met fitness. Het zorgt ervoor dat je veel beter in je vel komt te zitten en je een stuk zelfverzekerder bent. Dit zou ik dan ook heel graag willen bereiken bij anderen, want als je goed in je vel zit kan je alles eruit halen wat erin zit!

Waar ik vooral mijn motivatie uithaal is de vooruitgang die je voortdurend kan blijven maken. Doelen stellen, behalen en de lat hoger leggen. Op deze manier blijf ik mezelf prikkelen en motiveren om het onderste uit de kan te halen! Hierbij helpen natuurlijk ook inspirerende verhalen, video’s en filmpjes van anderen die affiniteit hebben met fitness.

Bicep curls met elastische band. Dit is een oefening die je vrijwel nooit gedaan ziet worden, maar die je wel prikkelt tot het uiterste. Door de elastische band heb je voortdurend spanning op je biceps waardoor je zorgt voor een ongelofelijk ‘burn’ in je spieren. Persoonlijk vind ik het heerlijk om altijd weer die grens op te zoeken.

Een flinke kom brinta met een whey shake, een appel en blauwe bessen. Het is belangrijk om je dag goed en energiek te kunnen starten.

Een goed begin is het halve werk!

McDonald’s! Af en toe een ordinaire vette hap moet kunnen toch?!

‘The mind is the limit’

Als jij iets wilt en er zelf in gelooft ben ik ervan overtuigd dat je het kan bereiken. Negeer daarom ook de mensen die je vertellen dat je iets niet kan. Met passie en overgave kan je alles bereiken!

Geef niet op als dingen niet meteen lukken. Door erin te blijven geloven en het te blijven proberen/doen kan je veel meer bereiken dan je zelf voor ogen hebt!

Wil jij door Loran gecoacht worden? Kies dan voor coach “Loran” nadat je je pakket gekozen hebt!