Manon foto pf

Manon Urselmann

Locatie: Basic-Fit Nijmegen (Weg door Jonkerbos)
Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer
Credentials (titels etc.):  Fitnesstrainer A

Wil jij door Manon gecoacht worden? Kies dan voor coach “Manon” nadat je je pakket gekozen hebt!

Rond mijn 16e levensjaar at ik erg ongezond en was ik totaal niet tevreden met hoe ik er uitzag. Ik merkte dat ik mezelf ook niet tevreden kon maken omdat de kennis ontbrak. Ongeveer twee jaar later besloot ik van het een op andere moment het roer om te gooien en aan mezelf te gaan werken. Ik ben begonnen met het delen van mijn gezonde en sportieve leefstijl op Instagram, daarnaast ging ik opzoek naar veel informatie over fitness en voeding en besloot ik mij hier volledig in te verdiepen. Ik merkte dat ik veel mensen kon bereiken via socialmedia en dat ik hiermee veel goeds kon betekenen voor andere mensen. Ik krijg er ontzettend veel energie van om mensen te helpen bij het creëren van een betere leefstijl. Deze passie is de basis voor mij! Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan, zowel in de praktijk als in theorie. Ik vind het onderwerp sport en voeding zo interessant dat ik hier echt helemaal voor ga!

Wat mij ontzettend motiveert op dagelijkse basis is het gevoel van fitheid. Dit gevoel heb ik sinds ik bewust omga met voeding en beweging. Daarnaast vind ik het altijd een uitdaging en ontzettend leuk om mijn grenen te verleggen in de sportschool. Ook helpt het enorm door telkens nieuwe doelen te stellen en ze te behalen.

Waar het merendeel van de sporters een haat/liefde verhouding heeft haal ik juist voldoening uit de klassieke ‘legday’. Ik merk namelijk dat ik hier veel progressie in boek omdat het enerzijds leuk is en anderzijds mezelf keer op keer weet uit te dagen. Een favoriete oefening is onder andere de Hiptrust. Ik merk dat deze oefening voor mij echt goed werkt, dus dan ga je altijd nog beter je best doen!

Ik ben echt gek op Italiaans eten! Een lekkere pasta met pesto en kip en wat groente, daar word ik blij van! Daarnaast ben ik ook dol op zoete aardappel en vis, bijvoorbeeld een lekker stukje verse zalm. Dus ik vind eigenlijk heel veel lekker en heb dus wat meer favorietjes.

Dat is met 100%, pizza! En dan het liefst met zoveel mogelijk kaas 🙂

“It’s not whether you get knocked down; it’s whether you get up.”

Zoek een manier die voor jou werkt en een manier die jij kan volhouden. Het is belangrijker dat je een haalbaar doel voor jezelf stelt dan een doel waarvan je eigenlijk weet dat het niet haalbaar is. Wanneer je namelijk een haalbaar doel voor jezelf stelt, zal je merken dat je motivatie groter wordt omdat je steeds dichter bij dit doel komt. Daarna kun je misschien zelfs wel je doel wat groter maken. Met andere woorden het gaat stap voor stap! Dit is wat voor mij in ieder geval heel erg heeft gewerkt. Aldus, wees niet te streng voor jezelf.

Wil jij door Manon gecoacht worden? Kies dan voor coach “Manon” nadat je je pakket gekozen hebt!