Mark Kroon

Mark Kroon

Locatie: Anytime Fitness Almere
Beroep: Lifestyle Coach & medisch personal trainer 
Credentials (titels etc.): Bachelor Medical Nutrition, specialisatie: Pathologie

Wil jij door Mark gecoacht worden? Kies dan voor coach “Mark” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik ben met fitness in aanmerking gekomen dankzij mijn opleiding. Daarbij volgde ik een specialisatie waarbij ik de kennis legde rondom medische fitness. Daarnaast kwam ik meer in aanraking met de fitnessindustrie waardoor ikzelf ook ben gaan trainen. Momenteel oefen ik mijn liefde voor de sport al 5 jaar uit en ben ik mijzelf nog steeds aan het ontwikkelen. Mede doordat ik het zo belangrijk vind om steeds te blijven ontwikkelen heb ik mijzelf nu meer gericht op voeding en diëtetiek, waarmee ik een gehele nieuwe doelgroep aanspreek en target.

De motivatie lag en ligt voor mij door de ontwikkeling van kennis en de mogelijkheden nieuwe paden in te slaan en te delen. Ik vind het leuk om de kennis die ik beschik te testen en uit te oefenen op andere mensen om zo nieuwe technieken en resultaten te bereiken. Mede omdat de kennis op dit gebied nooit zal eindigen blijft mijn motivatie extreem hoog voor mijzelf.

Mijn favoriete oefening is de ‘EZ barbell curl’. Dit komt voort uit het feit dat ik bij deze oefening zo veel spanning en intensiteit op mijn biceps kan leggen dat ik me geweldig voel als je de oefening uitvoert.

Een lekkere stamppot van huis af. Niks lekkerder dan moeders boerenkool.

Als ik mag cheaten is dit meteen raak. Ik vind de kapsalon een geweldige cheat meal.

“You can’t climb the ladder of success with your hands in your pockets.”

Zie fitness altijd als een positieve activiteit, geniet ervan en vergelijk jezelf nooit met een ander. Ieder pad is anders. Dat kan langer of korter zijn maar zolang jij van het pad geniet maakt de lengte ervan niet uit.

Wil jij door Mark gecoacht worden? Kies dan voor coach “Mark” nadat je je pakket gekozen hebt!