marlou foto

Marlou Houtvast

Locatie: Baekdale
Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer
Credentials (titels etc.): Juliette Bergmann Cup Wellness klasse 4e plaats, Isala Cup 2e plaats

Wil jij door Marlou gecoacht worden? Kies dan voor coach “Marlou” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik heb altijd wel iets van sport gedaan, heel vroeger zwemmen en handbal, erna buikdansen en trampoline springen. In 2012 heb ik me ingeschreven bij een sportschool en deed daar groepslessen, totdat een vriendin me over haalde om een keer krachttraining met haar te doen. And then it happend, I became addicted! Sinds toen is mijn liefde voor de sport alleen maar gegroeid.

Op een gegeven moment, boekte ik geen vooruitgang meer en besloot ik mij te verdiepen in de voeding. Ik kwam er toen achter hoe belangrijk voeding is voor je vooruitgang. Een gebalanceerd dieet is net zo belangrijk als een goede workout!

Ik haal motivatie uit het continue verbeteren van mezelf. Iedere dag weer, probeer ik ietsje beter te worden. Niet alleen qua fysiek maar zeer zeker ook qua kennis.

Pfoe hele moeilijke keuze. Als ik echt moet kiezen ga ik voor de squat omdat dit een oefening is die je op veel verschillende manieren kunt uitoefenen.

Roerei met gerookte zalm! Daar mag je me echt midden in de nacht voor wakker maken.  Ei in combinatie met het zoute van de zalm, just perfect.

Hier twijfel ik tussen pizza taco of sushi, met beide maak je me even blij.

“Read books and do squats, grow your mind and butt!”

Je kunt alles bereiken, zolang je het maar graag genoeg wilt. Werk hard, houd je doel goed voor ogen en maak er je dagelijkse routine van. Maar vooral, vergeet niet te genieten van het hele proces!

Wil jij door Marlou gecoacht worden? Kies dan voor coach “Marlou” nadat je je pakket gekozen hebt!