Michel

Michel Huetink

Locatie: Basic-Fit Zwolle (Middelweg)
Beroep: Personal Trainer, Lifestyle Coach
Credentials (titels etc.): Fitnesstrainer A en B, Menno Henselman PT Course, Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4 (Leefstijlcoach)

Wil jij door Michel gecoacht worden? Kies dan voor coach “Michel” nadat je je pakket gekozen hebt!

Toen ik 17 was begon ik met sporten in de sportschool, hier kon ik mijn ei in kwijt en ik kreeg er een erg voldaan gevoel van. 5 jaar later ben ik me pas echt gaan verdiepen in voeding en heb ik mijn eetpatroon aangepast.

Mijn motivatie haal ik uit inspirerende sprekers en sporters, bijvoorbeeld Jim Rohn en Arnold Swarzenegger. Hierdoor kreeg ik een helder beeld van wat precies mijn doel is.

De muscle up, zelf heb ik een lange tijd moeten knokken om deze oefening te kunnen uitvoeren. Het is een oefening waar veel kracht, controle en explosiviteit bij komt kijken.

Pasta’s een favoriete maaltijd heb ik niet, omdat je eindeloos kan varieren hiermee(zolang er maar veel groente doorheen zit!)

We hebben het uiteindelijk allemaal! Een snoepje op z’n tijd is altijd lekker, maar voor een frikandel xxl speciaal kan je me altijd mee naar de snackbar krijgen(op z’n tijd natuurlijk).

“Vedi vidi vici” ik kwam ik zag en ik overwon. Dit sluit aan bij fysieke doelen dan wel oefeningen die je niet kan uitvoeren.

Doe het geen waar je je goed bij voelt, als het krachttraining is met gewichten, calisthenics of functioneel trainen. Dan blijft de motivatie hoog en behaal je je doel makkelijker! 🙂

Wil jij door Michel gecoacht worden? Kies dan voor coach “Michel” nadat je je pakket gekozen hebt!