Mike_Tekengebied 1 kopie 30

Mike Janssen

Locatie: Boxmeer
Beroep: Personal Trainer, Lifestyle Coach
Credentials (titels etc.): CIOS, Fitvak A, Fitvak B, Menno Henselmans PT course 

Wil jij door Mike gecoacht worden? Kies dan voor coach “Mike” nadat je je pakket gekozen hebt!

Dit is eigenlijk begonnen nadat ik een zwaar ongeluk heb gehad, waardoor ik helemaal in de kreukels lag. Ik had beide polsen gebroken, waarvan één verbrijzeld, een been gebroken en een hersenkneuzing. Mijn eerste reactie toen ik weer bij bewustzijn was: ‘Kan ik nog ooit voetballen?’ Nadat ik hersteld was ben ik als een gek aan de slag gegaan in de sportschool om zo snel mogelijk weer fit te worden en zo stond ik na een half jaar weer op het veld. Door deze ervaring heb ik eigenhandig kunnen zien hoeveel krachttraining en gezonde voeding voor je kunnen doen. Sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan en ben ik alleen maar bezig om meer kennis te vergaren op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Simpelweg dat er altijd dingen zijn die je nog niet weet en dat er altijd punten zijn die je kunt verbeteren. De bewegingswetenschap staat niet stil, hier zijn ook constant nieuwe ontdekkingen. Het is voor mij een hele mooie uitdaging om deze aspecten steeds weer in de training van mijn klanten en bij mijn eigen training toe te passen, om op deze manier iedereen te helpen om beter te worden.

Dat moet toch wel de Romanian Deadlift zijn. Dit komt vooral uit mijn verleden waar ik vooral voor sportprestaties trainde. Je strek-keten is het sterkste deel van je lichaam. Ik vind het heerlijk dat je zoveel explosieve kracht uit deze oefening kan halen!

Zonder twijfel is dat mijn ontbijt. Ik eet dit dus ook echt letterlijk elke dag zonder dat het mij verveelt.

4 hele eieren
20 gram spekreepjes
1 puntpaprika
2 bosuien
½ tomaat
½ avocado
1 klein handje geraspte kaas

Dit zorgt ervoor dat ik mijn dag kan beginnen met een goede dosis eiwitten, vetten, vezels en vitaminen. Maar vooral omdat het op deze manier wat koolhydraten overlaat zodat ik ’s avonds nog ‘’iets lekkers’’ kan hebben. Want eerlijk is eerlijk, iedereen heeft ’s avonds lekkere trek toch?

Wat niet eerder gezegd, hahaha. Ik geloof er niet in om een label met goed of slecht op een product te plakken. Wat ik belangrijk vind is balans te hebben in je voedingspatroon en hierin bewuste keuzes te maken. Maar als ik dan toch een keuze moet maken is het pizza, cause who doesn’t love pizza?

‘’There’s no talent here, this is hard work. This is an obsession. Talent does not exist, we are all human beings. You could be anyone if you put in the time.

Wacht niet op het perfecte moment om met iets te starten, het perfecte moment bestaat niet. Jij zult zelf het beste van iedere situatie moeten maken.

Wil jij door Mike gecoacht worden? Kies dan voor coach “Mike” nadat je je pakket gekozen hebt!