Miko foto

Miko Bergrath

Locatie: Basic-Fit Maastricht (Porseleinstraat)
Beroep: Personal Trainer & Lifestyle Coach
Credentials (titels etc.):

Wil jij door Miko gecoacht worden? Kies dan voor coach “Miko” nadat je je pakket gekozen hebt!

Sport heeft altijd als rode draad door mijn leven gelopen, waar het vroeger voornamelijk voetballen en motorcrossen was, is dit vanaf mijn 14e geswitcht naar fitness. Door knieblessures moest ik het voetballen grotendeels opgeven, maar gelukkig kon ik mijn energie kwijt tussen de gewichten. Sinds de laatste jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in voeding en de effecten die het heeft op mijn eigen lichaam. Met mijn kennis en ervaring hoop ik anderen te inspireren om doelen te behalen, zowel binnen als buiten de gym.

Ik werk altijd resultaatgericht en kan moeilijk rusten voor ik mijn doelen heb behaald. Wanneer ik een doel heb behaald geeft mij dit energie om weer voor iets nieuws te gaan. Ik geloof er heilig in dat alles wat iemand voor zichzelf visualiseert, uiteindelijk behaald wordt.

Mijn all time favourite is de benchpress. Een heerlijke oefening waar ik snel resultaat en vooruitgang in zie. Tevens ook op veel manieren uitdagender te maken.

Zelfgemaakte smoothie. Gemaakt met appel, banaan, rode bosvruchten, granola en kwark. Een complete energizer waar ik m’n dag mee begin.

Friet met bief en rode wijn. Niet te moeilijk, wel altijd lekker.

‘Je zorgen maken betekent dat je twee keer lijdt.’

Het leven is soms hard, hier ontkomt niemand aan. Je hebt zelf de keus om hier je energie in te stoppen of energie uit te halen.

Wat je ook doet, doe het met passie. Je hoeft niet te doen wat je leuk vindt om leuk te vinden wat je doet. Ook als het tegenzit heb je zelf de optie om het in iets positiefs om te zetten. Begin vandaag, profiteer morgen.

Wil jij door Miko gecoacht worden? Kies dan voor coach “Miko” nadat je je pakket gekozen hebt!