Moreno

Moreno van Aerde

Locatie: Goes
Beroep: Personal Trainer
Credentials (titels etc.):

Wil jij door Moreno gecoacht worden? Kies dan voor coach “Moreno” nadat je je pakket gekozen hebt!

Van jongs af aan ben ik al bezig met sporten, vooral met voetbal. Ik ben nog steeds erg graag actief bezig met voetbal, dit doe ik dan ook nog altijd drie keer in de week. Ik vond mijzelf altijd een mager persoon en keek dan op tegen bijvoorbeeld voetballers met een afgetraind lichaam. Dit is een van de redenen dat ik vier jaar geleden ben begonnen met krachttraining. Toen ik twee jaar later ook voeding hierbij betrok, merkte ik pas echt goed resultaat.

Mijn motivatie is begonnen bij het zien van bijvoorbeeld voetballers en andere atleten. Hier haal ik nog steeds motivatie uit. Daarnaast heb ik van voeding en fitness mijn lifestyle gemaakt, door de resultaten die ik hiermee boek blijf ik ook gemotiveerd.

De Seated Chest Fly Machine is toch wel mijn favoriete oefening in de sportschool. Ik vind de borstspier sowieso een belangrijke en fijne spiergroep om te trainen. Tijdens deze oefening ben ik voor mijn gevoel op mijn sterkst. Dat geeft een fijn en voldaan gevoel.

Rijst met kip en broccoli is mijn favoriete maaltijd. Ik ben sowieso een grote kipliefhebber en zeker in deze combinatie.

Surinaamse bami hete kip is mijn favoriete cheat meal. Zelf ben ik half Surinaams, van huis uit heb ik dit dus meegekregen. Omdat deze maaltijd wel veel calorieën bevat, kan ik dit natuurlijk niet elke dag eten.

“Dream, Believe, Achieve.”

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je in jezelf gelooft, je alles kunt bereiken wat je wil. Deze tekst heb ik daarom ook op mijn schouder laten tatoeëren.

Dit sluit aan bij mijn favoriete quote, namelijk dat je in jezelf moet geloven om het doel te kunnen bereiken wat je wil.

Wil jij door Moreno gecoacht worden? Kies dan voor coach “Moreno” nadat je je pakket gekozen hebt!