Myron foto

Myron Otto

Locatie: Basic-Fit Heerlen (Ten Esschen)
Beroep: Ondernemer, Headtrainer bij Basic-Fit Heerlen, Personal Trainer, Lifestyle Coach
Credentials (titels etc.): BSc Biomedische wetenschappen: Major Human Movement Sciences, MSc Human Movement Sciences: Sports & Nutrition.

Wil jij door Myron gecoacht worden? Kies dan voor coach “Myron” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik heb van kinds af aan al veel affiniteit gehad met sport & voeding. Ik ben altijd al een energieke, enthousiaste en leergierige jongen geweest en heb veel sporten beoefend waaronder judo, jiu-jitsu, turnen, trampoline springen en ben momenteel nog actief in wrestling, kickboxing en Mixed Martial Arts. Echter gaat mijn grootste liefde hands-down uit naar fitness. Op mijn 14e nam mijn vader mij voor het eerst mee naar de gym, en sindsdien is mijn passie voor sport & voeding alleen maar gegroeid. Uiteindelijk was mijn passie voor sport & voeding zo erg gegroeid dat ik besloot mijn studies te richten op de preventieve geneeskunde.

Mijn motivatie haal ik uit de kick die ik krijg als ik weet dat al het werk dat ik vandaag in mezelf gestoken heb en/of ga steken ervoor zorgt dat ik morgen wakker word als een betere versie van mijzelf. Er zijn altijd wel dingen die ik kan verbeteren of perfectioneren. Men zegt wel: if it ain’t broke, don’t fix it. Ik zeg liever: What could be better, is as good as broken. Ik vind het heerlijk om mezelf af te matten wetende dat ik morgen sterker wakker word! De positieve resultaten die ik hieruit boek zijn hartstikke verslavend!

Deadlifts. Dit is niet alleen een oefening die coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen vereist waarin het hele lichaam getraind wordt. Dit is ook de oefening waarin ik in zowel goede als slechte tijden al mijn energie kwijt kan. Gedurende slechte tijden werken deadlifts voor mij als een soort therapie waarin ik alle slechte emoties kan omzetten in een killer-workout, en gedurende goede tijden is het natuurlijk heerlijk om een persoonlijk recordje te zetten! Hoe dan ook ga ik na deadlifts altijd met een voldaan gevoel naar huis.

Kipwraps met ijsbergsla, paprika en tzatziki! Ik ben helaas geen keukenprins en dit gerecht is heel simpel te bereiden, maar oh zo goddelijk.

Na lang nadenken denk ik toch dat pizza als winnaar uit de strijd komt, heerlijk op een zondagavond op de bank met een filmpje op!

“If you want something bad enough you’ll find a way. If you don’t want something bad enough, you’ll find an excuse.”

Motivatie en discipline zijn de keys voor het behalen van je doel!

Gooi al die diëten zoals het paleodieet, detox-dieet of sapkuurtjes het raam uit! Neem eens een kijkje bij de vele personen die hun vorm van dieet proberen te verkopen als het beste dieet, zij zien er allemaal nagenoeg hetzelfde uit! Zij hebben namelijk allemaal een fit lichaam. Hoe kan dit? Omdat alle diëten werken! Waarom? Onderzoek wijst uit dat afvallen een simpele kwestie is van minder calorieën innemen dan dat je verbruikt. Dit kun je natuurlijk doen aan de hand van een dieet, bijvoorbeeld koolhydraat- of vetarm eten, maar dit is erg lastig toe te passen in de praktijk en heel erg gevoelig voor het jojo-effect waardoor je de verloren kilo’s vaak snel weer terug vindt. Meestal is het niet eens gezond omdat je simpelweg een heel macronutriënt uit je dieet verbant!
Het beste antwoord op: Hoe val ik af? Is dus geen dieet. De beste manier om af te vallen is een verandering in je leefstijl. Door aanpassingen te maken in je leefstijl hoef je niets uit je voeding te verbannen en kun je bijvoorbeeld gewoon je geliefde oreo’s blijven eten, waardoor het afvallen gemakkelijker vol te houden zal zijn. Ook zal dit leiden tot een duurzaam resultaat, waar wij als Dream Aesthetics team voor staan. Hoe dit moet, daar zou ik je graag bij helpen zodat wij samen stap voor stap kunnen zorgen voor jouw duurzame resultaat!

Wil jij door Myron gecoacht worden? Kies dan voor coach “Myron” nadat je je pakket gekozen hebt!