Rens foto

Nick Berkenpas

Locatie: Basic-Fit Groningen (Protonstraat)
Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer
Credentials (titels etc.): 2e Enercup 2017, 6e Ironman 2017

Wil jij door Nick gecoacht worden? Kies dan voor coach “Nick” nadat je je pakket gekozen hebt!

Vanaf jongs af aan is krachtsport mij met de paplepel in gegoten, mijn vader deed namelijk aan bodybuilding. Ondanks dat mijn vader zijn passie hiervoor had ging mijn persoonlijke voorkeur altijd uit naar voetbal. Tot op het moment dat mijn vader mij voor het eerst meenam naar de sportschool, Ik was toen ik 16 jaar oud. Toen ik eenmaal hieraan begon merkte ik dat ik in deze sport heel graag verder wilde groeien (letterlijk en figuurlijk). Naast voetbal heb ik altijd krachtsport gedaan maar op dit moment ben ik alleen fulltime te vinden in de sportschool!

Mijn motivatie haal ik vooral uit mezelf c.q. de spiegel, het komt namelijk met vlagen voor dat ik een poos zonder regelmaat naar de gym ga. Hierdoor treden negatieve fysieke veranderingen op die ik liever niet zie. Dit is voor mij een van de belangrijkste drijfveren om er weer keihard tegenaan te gaan! ”Use the mirror for your own motivation”

Zonder twijfel de ‘cable fly’. De stretch en contractie die je voelt in de borst is heerlijk!

The old fashion way: rijst, kip en broccoli! Makkelijk te maken en zowel koud als warm te eten!

Poehhh, Een moeilijke.. Pizza van de Isolabella ;), of all you can eat sushi.

”Good things, take time”

Weet wat je doet! Probeer de controle te krijgen over jouw lifestyle, training en voeding. Lukt dit niet zelfstandig? Stap dan over je eigen ego heen en vraag iemand om hulp die je op weg kan helpen! Het werkt namelijk allemaal een stuk sneller en beter wanneer je de controle hebt over jezelf.

Wil jij door Nick gecoacht worden? Kies dan voor coach “Nick” nadat je je pakket gekozen hebt!