onslow-011

Onslow Doolaege

Locatie: Basic-Fit Goes (van de Spiegelstraat)
Beroep: Personal Trainer en Lifestyle Coach
Credentials (titels etc.):

Wil jij door Onslow gecoacht worden? Kies dan voor coach “Onslow” nadat je je pakket gekozen hebt!

Op mijn 15e ben ik op aandringen van mijn moeder voor het eerst de sportschool binnen gestapt. Ik was toen een jaar gestopt met volleybal en zij vond dat ik echt iets aan sport moest doen. Tot op de dag van vandaag ben ik haar dankbaar voor deze ‘duw in de juiste richting’!
Bewuste omgang met voeding is pas later in mijn leven gekomen, rond mijn 20e. Ik had al gehoord op YouTube kanalen en van een vriend die een sportopleiding deed, hoe belangrijk voeding was voor fitness, maar nooit de moeite genomen om erop in te gaan. Op een dag toch besloten de eerste stappen te zetten, en zo is het proces in gang gezet!

Mijn motivatie voor fitness haal ik grotendeels uit de energie die ik krijg van het sporten, en de veranderingen in je lichaam die je kunt zien en vooral, kunt voelen! Doelen stellen voor mezelf houdt me gemotiveerd om meer uit mezelf te halen en te blijven groeien.

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Dat is de deadlift! In deze oefening kun je echt ál je energie kwijt. Het is een prachtige combinatie van kracht en techniek, en het geeft een enorme kick om dat gewicht van de grond te krijgen.

Deze vind ik lastig, maar ik kies toch voor mijn ‘ontbijt’. Dat is een breakfast-bowl met sojakwark of kokosyoghurt, gevuld met noten, zaden, fruit en pindakaas of amandelpasta.

Er zijn er zoveel waar ik energie uit haal, maar als ik er 1 moet kiezen die het vaakst in me op komt als ik in een sportschool loop: ‘If you can lift it, you can put it away!’. Oftewel: ruim je spullen op als je ze gebruikt hebt!

Neem de tijd. Veel mensen willen snél resultaat zien. Alles wat je snel krijgt, ben je ook zo weer kwijt. Verandering kost tijd. Maak er een proces van, een levenswijze. Alleen op die manier kun je écht dingen aan jezelf veranderen!

Wil jij door Onslow gecoacht worden? Kies dan voor coach “Onslow” nadat je je pakket gekozen hebt!