Rens_Tekengebied 1 kopie 15

Rens Arts

Locatie: Veghel
Beroep: Lifestyle Coach & Personal Trainer 
Credentials (titels etc.): Groeibaas Atleet, Gediplomeerd in sport & voeding.

Wil jij door Rens gecoacht worden? Kies dan voor coach “Rens” nadat je je pakket gekozen hebt!

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de werking en de bouw van spieren en het menselijk lichaam. Dit kwam vooral door Media en verschillende tijdschriften. Het was mij al snel duidelijk dat ik dit ook zou willen bereiken. In mijn jongere jaren heb ik hiervoor thuis getraind tot ik eindelijk 16 was en ik legaal naar de sportschool kon gaan. Hier ben ik toen dan ook meteen mee begonnen. Dit ging van 1-2 keer in de week in combinatie met voetbal naar 6-7 keer in de week en een fitness lifestyle.

Mijn motivatie haal ik uit verschillende punten. Onder andere de statistieken waar duidelijk te zien is dat je vooruitgang boekt zijn voor mij erg motiverend, ik raad dan ook aan deze goed bij te houden. Daarbij luister ik veel naar inspirerende sprekers van verschillende kanalen waar ik veel energie uit kan halen.

Straight arm pulldown. Waarom? Omdat deze oefening een perfecte combinatie heeft van rekking en contractie. Wanneer je deze oefening aan het einde van je back-workout doet, en ervoor zorgt voor een goede knijpende contractie in je rug, zal dit een geweldige pomp geven.

Zoete aardappel frietjes uit de airfryer. Gezond en als je het goed bereid lekker knapperig, een beetje kruiden erbij en je hebt een top meal.

Witte Chocolade Oreo Cookies. De overheerlijke bom van suikers.

“Take care of your body, it’s the only place you’ll have to live in.”

– Stel sub-doelen voor jezelf onderweg naar jou hoofddoel. Zorg dat je je focus zet op bepaalde mijlpalen, zodat het doel niet te ver weg zal lijken.

– Vergelijk jezelf niet te veel met anderen, hou je eigen progressie in de gaten en geef niet om de mening van anderen.

Wil jij door Rens gecoacht worden? Kies dan voor coach “Rens” nadat je je pakket gekozen hebt!