Révon website-05

Révon Taihuttu

Locatie: Veghel
Beroep: Personal Trainer, Lifestyle Coach, Advanced Mylogenics practitioner
Credentials (titels etc.): T.O.P trainer level C en advanced mylogenics practitioner Overload Worldwide

Wil jij door Révon gecoacht worden? Kies dan voor coach “Révon” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik ben een sportman pur sang. Als klein jochie was ik op straat te vinden met mijn voetbal, later beoefende ik diverse vechtsporten en toen ik rond mijn zestiende ik contact kwam met fitness wist ik gelijk: hier ga ik nooit meer mee stoppen! In militaire dienst maakte ik kennis met zware physical trainingen en hielp ik collega’s met het behalen van fitgoals.

In 2014 besloot ik om vol voor mijn passie te gaan en hoogwaardige opleidingen op het gebied van personal training, voeding en blessurebehandelingen te volgen. Hier heb ik geen dag spijt van gehad. Het motiveren van anderen en hen helpen het beste uit zichzelf te halen geeft me enorm veel voldoening.

Wilskracht, continu een nieuwe uitdaging aangaan en mezelf blijven ontwikkelen kenmerken me als persoon. Duidelijke goals motiveren mij en steeds is er weer een nieuw doel dat ik wil bereiken. Samen met cliënten bepalen wat hun persoonlijke doelen zijn en hier vervolgens naartoe werken geeft me energie. En de blik in iemands ogen wanneer hij of zij het heeft geflikt is onbetaalbaar!

Pendulum squatmachine: omdat je lekker diep kan doorzakken #asstothegrass

Ik kan bijna niet kiezen, maar als het écht moet ga ik voor een omelet met zalm en boerenkool op een bedje van rucola, met avocado en een versnipperd lente uitje. Deze overheerlijke maaltijd kan eigenlijk ieder moment van de dag en zit vol gezonde vetten en proteïne. Als de zalm op is dan ga ik voor een asian style biefstuksalade met knapperige taugé, verse spinazie en een chilipepertje.

Ben & Jerry’s cookie dough and chocolate fudge brownie. Oh en cheesecake: homemade oreo cheesecake is mijn echte guilty pleasure.

Eigenlijk heb ik niet één favoriete quote, in de loop der jaren heb ik zoveel mooie quotes verzameld uit boeken en van mijn voorbeelden. Variërend van quotes over het leven, over voeding en fitness maar ook over het ondernemerschap. Één van mijn favorieten is:

“Als je doet wat je leuk vindt hoef je geen dag meer te werken”, voor mij voelt het geven van personal training en coaching als passie en ik voel me bevoorrecht dat ik dagelijks anderen mag helpen bij het crushen van persoonlijke fitgoals.

Het is nooit te laat om te werken aan je gezondheid, conditie en kracht. Stel duidelijke doelen en houd altijd in je hoofd waarom je dit wil. Dit helpt je om door te zetten en uiteindelijk je goals te behalen!

Wil jij door Révon gecoacht worden? Kies dan voor coach “Révon” nadat je je pakket gekozen hebt!