Rick foto

Rick de Pauw

Locatie: Basic-Fit Aalsmeer (Molenvlietweg)
Beroep: HeadtrainerDream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer
Credentials (titels etc.): 3e plek Nederlandse kampioenschappen Mens Physique

Wil jij door Rick gecoacht worden? Kies dan voor coach “Rick” nadat je je pakket gekozen hebt!

Toen ik 14 was, kocht ik mijn eerste dumbells. hiermee ging ik elke dag oefeningen doen en opdrukken. Daarna begon ik op mijn 16e met fitness in de sportschool bij Basic-Fit. Ik wilde hier alles over weten en verdiepte mij hier al vanaf begin af aan volledig in.

Ik heb en blijf enorm veel plezier met fitness houden, omdat ik het heerlijk vind om mijn hoofd even leeg te maken. Het altijd proberen net een tandje verder te gaan, motiveert mij het meest. Door steeds net wat verder te gaan en progressie te blijven boeken, geeft mij extra motivatie.

Net als de meeste mannen vind ik chest training het leukste! Mijn favoriete oefening is dan ook de Benchpress. Hiervan krijg ik een lekker gevoeg in mijn borstspier!

Mijn ontbijt is mijn favoriete maaltijd. Dit bestaat uit Alpro soja vanille melk met Brinta volkoren graan ontbijt. Deze combinatie is echt zo heerlijk! Dit geeft mij altijd genoeg energie om mijn ochtend te knallen!

Bij mij op de markt in de buurt in het weekend staat er altijd een bakkerskraampje met grote verse haverkoeken met cranberry., dat is en blijft toch wel mijn grootste craving!

“It’s not about how bad you want it, it’s about how hard you’re willing to work for it!”

Zorg dat je altijd goed naar jezelf luistert en niet naar anderen! Door daadwerkelijk te doen wat jij wilt en leuk vind zou jij degene zijn die daar zou uitblinken!

Wil jij door Rick gecoacht worden? Kies dan voor coach “Rick” nadat je je pakket gekozen hebt!