Robin_Tekengebied 1 kopie 27

Robin van de Ven

Locatie: Basic-Fit Eindhoven (Vijfkamplaan)
Beroep: Lifestyle coach, voorheen store manager G-star 
Credentials (titels etc.):  1e plaats Juliette Bergmann Cup (maart 2017), 2e plaats Iron Man (november 2017), 2e plaats Juliette Bergmann Grand Prix (november 2017)

Wil jij door Robin gecoacht worden? Kies dan voor coach “Robin” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik ben in aanraking met sport gekomen toen ik 4 jaar oud was. Ik begon toen met voetbal, helaas was ik erg gevoelig voor blessures dus ben ik noodgedwongen hiermee gestopt toen ik 18 jaar oud was. Vervolgens heb ik een half jaar niets gedaan maar dat vond ik helemaal niks. Op een dag nam mijn broer mij mee naar de sportschool en sindsdien ben ik daar niet meer weg te slepen. Ik vond het leuk en Ik ging steeds vaker, na een tijdje was de verandering zowel mentaal als fysiek duidelijk kenbaar! Toen mijn progressie stagneerde ontstond de interesse naar voeding en juist dit was de sleutelrol die ervoor zorgde dat ik vooruit bleef gaan. Hierdoor besefte ik maar al te goed dat zonder de juiste aanpak omtrent voeding ik mijn doel onmogelijk zou bereiken.

Mijn grootste motivatie om dagelijks met voeding en training bezig te zijn komt voornamelijk door de zichtbare vooruitgang die ik dagelijks maak ongeacht hoe groot of klein de progressie is, vooruitgang is vooruitgang en dat voelt goed! Daarnaast krijg ik veel motivatie door mensen te helpen. Doordat fitness en voeding mijn levensstijl is leer ik op continue basis nieuwe dingen en dit zorgt ervoor dat ik meer kennis kan overdragen aan mensen die het nodig hebben.

Ik heb niet specifiek een voorkeur van een bepaalde oefening, wat ik heel prettig vind is het uitvoeren van supersets en dropsets. Vooral omdat ik hierdoor het maximale uit mijn training haal en omdat ik het branderige effect in mijn spieren erg fijn vind.

Mij kun je erg blij maken met zoete aardappel “frietjes” uit de airfryer!

Uiteten: Dan is de ‘all you can eat sushi’ de favoriet.

“Build yourself. It’s more than just lifting weights. The commitment, the dedication, the consistency. It challenges you and builds character for becoming the best version of yourself!!”

Blijf altijd relativeren naar je beginsituatie, het gaat om je eigen progressie. Vergelijk jezelf dus niet met andere! Met de juiste voeding en training kun je jouw doelen bereiken, maar besef wel dat dit tijd kost, wees dus geduldig! Het is een levensstijl die je zowel mentaal als fysiek sterker en positiever maakt!

Wil jij door Robin gecoacht worden? Kies dan voor coach “Robin” nadat je je pakket gekozen hebt!