Sanjay foto

Sanjay Armaketo

Locatie: Basic-Fit Haarlem (Bijdorplaan)
Beroep: Personal Trainer, Lifestyle coach, Fitnessinstructeur
Credentials (titels etc.): Fitnesstrainer A, NASM Certified Personal Trainer

Wil jij door Sanjay gecoacht worden? Kies dan voor coach “Sanjay” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik heb vanaf jongs af aan altijd al gesport. Vroeger op atletiek gezeten en daar hadden we op de club ook een krachthonk met een leg press, bench press, squatrek etc, vanaf dat ik daar begon met krachttraining was mijn interesse al snel gewekt, toen ook vooral nadat ik erachter kwam aanleg te hebben. Nadat ik op mijn 20e stopte met atletiek een abonnement genomen bij de plaatselijke sportschool en op een paar kleine tussenposen na altijd blijven trainen. Na verloop van tijd mijn voeding ook gaan tracken en sindsdien dagelijks ermee bezig.

Ik merk aan mezelf dat wanneer ik goed bezig ben met trainen/voeding ik een stuk gemotiveerder ben voor alles in het dagelijkse leven. Ben er ook van overtuigd dat goed trainen en eten ook een ontzettend positieve invloed heeft op je algehele motivatie en zelfdiscipline. Bovendien zou ik graag nog een keer deelnemen aan een wedstrijd en dat hou ik ook elke dag/training in mijn achterhoofd.

Dat wisselt nog weleens van tijd tot tijd, maar op dit moment is het de lat pulldown. Omdat het technisch een moeilijke oefening is om goed uit te voeren, maar wanneer correct uitgevoerd geeft het een heerlijke pomp en spierpijn.

Een zelfgemaakte kapsalon met kipfilet met shoarmakruiden, zoete aardappel, 30+ kaas en yoghurt knoflooksaus. Wanneer je echt trek heb in iets ongezonds smaakt deze gezonde variatie misschien wel net zo lekker!

Naar de snoepwinkel gaan en daar de grootste zak die ze hebben helemaal volscheppen met zoveel mogelijk soorten schepsnoep.

”Bij twijfel, altijd doen” Ik heb pas op latere leeftijd gekozen voor fitness als vakgebied, lang over getwijfeld, maar nog steeds hartstikke blij dat ik die keuze heb gemaakt.

Het is nooit te laat voor verandering. En de eerste stap is het moeilijkst, maar durf hem te nemen en je zult jezelf in de toekomst dankbaar zijn.

Wil jij door Sanjay gecoacht worden? Kies dan voor coach “Sanjay” nadat je je pakket gekozen hebt!