Siviana foto

Siviana Nahr

Locatie: Basic-Fit Maastricht (Porseleinstraat)
Beroep: Personal Trainer en Lifestyle Coach
Credentials (titels etc.): HBO sportkunde, Minor Verbeteren van voedingsgedrag

Wil jij door Siviana gecoacht worden? Kies dan voor coach “Siviana” nadat je je pakket gekozen hebt!

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met trainingsleer en voedingsleer. Sinds ik me kan herinneren ben ik intensief bezig met sport. Ik heb veel verschillende soorten sport gedaan. Denk aan voetbal, basketbal, zwemmen, dansen, volleybal, etc. Sinds 4 jaar geleden doe ik aan kickboksen en daar is het ook bij gebleven. Tijdens mijn kickboks carrière ben ik van start gegaan met fitness en voeding voor het behalen van mijn doel. Door mijn liefde voor kickboksen en mijn interesse voor sport en voeding heb ik na mijn HAVO gekozen voor de opleiding Sportkunde met een minor verbeteren van voedingsgedrag. Sport is onderdeel van mijn leven. Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met anderen om hun doel te behalen!

Mijn motivatie bestaat uit zowel intrinsieke motivatie als extrinsieke motivatie. Ik haal mijn motivatie uit de interesse en plezier die ik heb voor sport en voeding. Ook haal ik mijn motivatie uit resultaat. Ik stel korte- en lange termijndoelstellingen op. De korte termijndoelstellingen liggen op de weg naar mijn lange termijndoelstelling. Als je je korte termijndoelstellingen behaald wil je meer succes boeken. Je lange termijndoelstelling wordt dus eerder en makkelijker behaald!

Squat omdat het een van de samengestelde oefeningen is waarmee je in één beweging meerdere spiergroepen tegelijk aanspreekt. Het verbetert zowel je boven- als onderlichaam. Verder stimuleert het de stofwisseling, houding en voorkomt rugklachten. De oefening vraagt voor veel inspanning, wat ik als prettig ervaar.

Vis en zeevruchten, denk aan zalm, tonijn, garnalen, kreeft etc. Ik kies bijvoorbeeld liever voor vis en zeevruchten dan vlees omdat ik het lekker(der) vind en er goede stoffen in zitten die helpen bij de gezondheid. Verder hou ik van tropisch fruit/vruchten door mijn achtergrond. Denk aan ananas, passievrucht, mango, coconut, etc.

Mijn favoriete cheatmeals zijn drie desserts… chocolate lava cake, strawberry cheesecake & strawberry kwarktaart! Ik ben meer van de hartige dingen, behalve als het gaat om deze desserts…

Don’t stop until you are proud! Ik heb deze quote ooit ergens gelezen. Het is een van mijn favoriete quotes omdat ik het belangrijk vind dat je het voor je zelf doet. Dit geldt voor alle dingen in het leven. Je zal zoveel lekkerder in je vel zitten als je achter de keuzes staat die je zelf maakt en resultaten boekt die voor jou van belang zijn.

Dit is aansluitend op de eerdere quote. Doe het voor jezelf! Leg de focus niet op anderen. Het zal je persoonlijke doel in de weg staan. Iedereen heeft namelijk een ander doel met een eigen pad.

Wil jij door Siviana gecoacht worden? Kies dan voor coach “Siviana” nadat je je pakket gekozen hebt!