Wilco foto pf

Wilco Camphorst

Locatie: Basic-Fit Meppel
Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer
Credentials (titels etc.): Bayesian Bodybuilding, voedingsconsulent, 2014: 6de plek Enercup Classic BB 2017: 3de Juliette Bergman Cup, 3de Siggi new face Classics, 4de Open Rotterdamse, 5de Ironman Luxemburg, buiten de top 6 Julliete Bergman Grandprix Classic BB

Wil jij door Wilco gecoacht worden? Kies dan voor coach “Wilco” nadat je je pakket gekozen hebt!

Ik ben van jongs af aan al bezig met sporten geweest. Judo, voetbal, kickboksen en later fitness. Als snel kwam daar een voeding -en trainingsschema bij en een jaar later deed ik al mijn eerste wedstrijd al.

Ik haal veel motivatie uit mijn eigen progressie. Vooral de wekelijkse verandering die ik zie als ik in een wedstrijdvoorbereiding zit geeft mij veel voldoening. In het algemeen hebben de wedstrijden mij een beter mens gemaakt. Daarnaast krijg ik veel positieve energie van het begeleiden van mensen, met name als naasten van cliënten positief reageren op de veranderingen die zij hebben doorgemaakt.

  1. De cable fly of gewone fly omdat je daar een lekker opgeblazen gevoel van krijgt krijgt in je borst
  2. Ook vind ik veel beenoefeningen lekker om te doen omdat ik meestal daarna niet meer normaal kan lopen haha…

Zoete aardappelblokjes uit de Airfryer met groente en een mals biefstukje. Ik eet het nu dagelijks en het blijft een hoogtepunt op mijn dag.

Dat is zondermeer een kapsalon en om het af te leren daarna nog een stevige portie Ben & Jerry’s ijs.

“Live life to the fullest and focus on the positive.”

Kies een coach die bij je past met veel kennis van zaken. Ga geen diëten proberen van anderen mensen als het niet op maat gemaakt is voor jou. Duurzaamheid en dat betekent dat het leuk, lekker en goed vol te houden moet zijn!

Wil jij door Wilco gecoacht worden? Kies dan voor coach “Wilco” nadat je je pakket gekozen hebt!