Yoel website-01

Yoël de Wolf

Locatie: Basic-Fit Meppel
Beroep: Personal Trainer, Lifestyle Coach, Fitness en Groepslesinstructeur
Credentials (titels etc.): HBO Sportkunde, Les Mills International Instructor

Wil jij door Yoël gecoacht worden? Kies dan voor coach “Yoël” nadat je je pakket gekozen hebt!

Na gestopt te zijn met voetbal, had ik mij aangemeld bij een sportschool. Fysiek sterker en fitter worden was altijd al een doel van mij geweest. Naast krachttraining was ik ook in aanraking gekomen met de Les Mills groepslessen en werd ik al vrij snel gevraagd om hierin les te geven. Na een aantal jaren getraind te hebben, ben ik mij steeds meer in voeding gaan verdiepen en was ik zelf bezig geweest om te gaan droogtrainen (cutten). Dit ging zo goed dat ik besloot om aan een bodybuildingwedstrijd mee te doen in de Men’s Physique klasse. In deze periode heb ik mijn lichaam goed leren kennen en het besef gekregen dat voeding een grote invloed heeft op het lichaam en de prestaties.

Mijn motivatie haal ik uit elke keer voor mijzelf nieuwe doelstellingen stellen. Een doel houd je bezig en door elke keer jezelf eraan te herinneren waarom je dit doel wilt halen, raak je gemotiveerd.

Ik heb eigenlijk niet echt een favoriete oefening, maar wel twee favoriete spiergroepen: borst en schouders. Alle borst- en schouderoefeningen zijn leuk om te doen, omdat het mij een goed gevoel geeft tijdens het trainen.

Ik kan eigenlijk niet kiezen tussen deze drie dingen:

– Smoothie Bowl. Perfecte maaltijd om je vitamientjes / fruit binnen te krijgen!

– Salade. Ik hou echt van fris en van verse groente! Ik lus alle salades wel, zolang er maar kip in zit! 😉

– Kipfilet, rijst en groente. Het is simpel om het te bereiden en ik zou het elke dag wel kunnen eten.

Zie hier: het ideale ontbijt, de ideale lunch en het ideale diner!

Haha dat zijn er heel veel: pizza, sushi, KFC Hot Wings, patat, McNuggets, Maestro Burger, chips, ijs, Indonesische hapjes… Had ik al sushi gezegd?

“Be so busy improving yourself that you have no time to criticize others.”

Alles begint bij jezelf. Zolang je bezig bent om jezelf te verbeteren, wordt alles om je heen ook vanzelf beter!

Stel altijd voor jezelf doelstellingen op die je wilt bereiken. Vraag daarnaast voor jezelf af: waarom wil ik dit bereiken en wat maakt het voor mij anders als ik dit doel ga bereiken? Een doelstelling houd je namelijk gemotiveerd. Zorg er ook voor dat je de SMART-principe gebruikt bij het formuleren van jouw doelstellingen.

Het niet stellen van doelen is eigenlijk net als het mikken op een doelwit met een blinddoek om. Je kunt niet een doelwit raken als je niet weet waarop je moet richten. Je moet dus altijd een doel voor ogen hebben. Schrijf daarom jouw doelstellingen altijd ergens op een plek die jij dagelijks ziet, zoals: een papier boven je bed, op de spiegel, koelkast, in je mobiel etc.

Wil jij door Yoël gecoacht worden? Kies dan voor coach “Yoël” nadat je je pakket gekozen hebt!