Demi

Demi Jansen

Leeftijd: 19 jaar

Woonplaats: Valkenburg

Beroep: Lifestyle Coach

Credentials (titels etc.): Voedingsconsulente

Meer over Demi

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Van jongs af aan heb ik mij beziggehouden met fysieke hobby’s en sport. Zo heb ik als kind geturnd, maar ondanks de goede resultaten was ik onzeker over mijn lichaam. Toen ik op YouTube filmpjes zag van bekende fitness modellen was ik gelijk verkocht, dat was precies wat ik wilde!” Kort daarna heb ik een personal trainer in de arm genomen die mij de basis leerde om zelfstandig verder te gaan. Hoewel dit me zeker verder hielp op het gebied van lichamelijke training zag ik pas echt het verschil toen ik aan de slag ging met een professioneel voedingsschema. Ik was zo onder de indruk van de positieve verandering die mijn lichaam, en daarmee mijn leven doormaakte dat ik besloot om van mijn hobby mijn beroep te maken. Nu help ik anderen om zijn of haar doelstellingen te halen en dat voelt geweldig!

Waar haal je je motivatie vandaan?

Door wat ik in de spiegel zie en hoe goed ik mij voel dankzij de sport en voeding. Er is niets motiverender dan je lichaam week voor week te zien verbeteren. Dit pusht me iedere keer weer om door te gaan.

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Moeilijk om te kiezen, ik hou er wel van om steeds nieuwe oefeningen uit te proberen en creatief te zijn met hoe ik een oefening nog net iets uitdagender kan maken.

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Ik denk een maaltijd met zoete aardappelen!

Wat is je favoriete cheat meal?

Absoluut pizza :p

Wat is je favoriete quote?

Anything is possible as long as you’re focused, determined and you really want to do it.

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Maak er een dagelijkse routine van om hard te werken in stilte, om te doen wat je moet doen, en om drama, ontmoediging en negativiteit om je heen te negeren. Laat je succes het geluid zijn aan het eind.

Wil jij door Demi gecoached worden? Kies dan voor coach “Demi” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat