Dennis

Dennis Van de water

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: ‘s-Gravenzande

Beroep: Lifestyle Coach, Personal Trainer, Model & Entertainer

Credentials (titels etc.):

Meer over Dennis

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al een fanatiekeling geweest. Op de middelbare school was ik degene die uitkeek naar de laatste 2 uur gym. Als puber wilde ik al fitnessen maar mijn moeder raadde dit af omdat ik nog geen groeispurt had gehad. Wel heb ik gevoetbald maar ik verloor mijn interesse hier in na 6 jaar. Na dat ik de switch maakte van voetbal naar fitness was ik me nog niet bewust van de voordelen van de juiste voeding. Door mijn fitness instructeur destijds ben ik me erg gaan verdiepen in training én voeding en heb ik dit ook toegepast. Meteen merkte ik dat ik dit erg interessant vond en natuurlijk nog steeds vind.

Waar haal je je motivatie vandaan?

Er zijn veel verschillende factoren die mij helpen gemotiveerd te worden en te blijven. Mijn grootste motivatie is toch wel de spiegel. Dit zeg ik omdat ik altijd kritisch in de spiegel kijk en mijzelf constant probeer te verbeteren. Ook wil ik serieus genomen worden in de branche waarin ik werk, ook dat is een grote motivatie voor mij.

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Mijn favoriete oefeningen zijn de incline chest press en de lat pull down. Met deze twee oefeningen krijg ik echt een heerlijke pomp.

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Volkoren pasta, met tomatensaus, zongedroogde tomaatjes, champignons, uitjes, en broccoli. Daar kan ik echt van genieten.

Wat is je favoriete cheat meal?

Mijn favoriete cheatmeal is een turkse pizza met kip en kaas!

Wat is je favoriete quote?

If you’re still looking for that one person that can change your life. Take a look in the mirror.

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Fitnessen draait niet alleen maar om er “goed uitzien”. Maar naast dat je er ongetwijfeld beter uit gaat zien, ga je ook veel lekkerder in je vel zitten. Je krijgt een zelfvertrouwen boost en dat doet een mens goed. Je zal hard moeten werken en soms ook het een en ander moeten laten. Maar wat je er voor terug krijgt zal het allemaal waard zijn. Believe me!

Wil jij door Dennis gecoached worden? Kies dan voor coach “Dennis” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat