Jamel mikkers vrijstaand

Jamel Mikkers

Leeftijd: 27 jaar

Woonplaats: Den Haag

Beroep: Lifestyle Coach, (Medisch) Personal Trainer , Head Trainer bij Basic Fit de werf in Den Haag & Kick/Bokstrainer

Credentials (titels etc.): Sport en Bewegen, Fitvak A, Fitvak B, Fitvak B+, Medical Personal Trainer, Sport psychologie, sport/wellnes massage

Meer over Jamel

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Toen ik 15 jaar was moest ik op de middelbare school een richting kiezen. Ik koos voor recreatie en toerisme. Daarna kon ik mij specialiseren richting de fitnessbranche en vanuit daar begon het allemaal. Ik koos de opleiding Sport & Bewegen waarin fitness mijn hoofdvak werd. Hierin heb ik mijzelf volledig toegewijd en ontwikkeld. Inmiddels ben ik 8 studiejaren verder om te zijn waar ik nu ben!

Na een aantal jaren te hebben gevoetbald koos ik voor vechtsport (MMA), daarna ben ik volop gaan boksen, waarin ik zelfs een aantal wedstrijden heb gedraaid. Helaas kreeg ik na verloop van tijd last van blessures waardoor ik in 2013 in aanraking ben gekomen met Fitness. Dit heeft uiteindelijk de doorslag gegeven waardoor ik verder ben gegaan in deze wereld. Al moet ik zeggen dat de grote voorliefde voor (kick)boksen blijft bestaan. Zodoende geef ik nog steeds les als bokstrainer.

Rondom de sport is voeding altijd belangrijk geweest voor mij. Ik moest namelijk voor de wedstrijden op een bepaald gewicht zijn, ik heb zelfs in meerdere gewichtsklasse gevochten. Ook heb ik naast het boxen een aantal fitness fotoshoots gedaan waarbij het vetpercentage zo laag mogelijk moest zijn. De factor voeding was ook hier wederom doorslaggevend.

Waar haal je je motivatie vandaan?

Ik haal mijn motivatie uit mijn PT en coaching klanten. Als ik zie dat iemand er volledig voor gaat dan herken ik mezelf al snel waardoor ik nog meer energie erin wil steken om deze persoon zo goed mogelijk te helpen!

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Dat is een lastige keuze. Ik hou van de compound oefeningen (bankdrukken, squats en deadlifts). Ook ben ik enorm fan van hip-trusters. Mijn favoriete training blijft toch borst/biceps.

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Dan ga ik voor Rijst met kip en gestoomde groente. Het is namelijk makkelijk om te bereiden en je hebt een goede koolhydraten, eiwitten en vezels verhouding.

Wat is je favoriete cheat meal?

KFC en pizza!

Wat is je favoriete quote?

Workout for a long relationship with your body

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Geniet van de successen die je hebt behaald en vergelijk jezelf vooral niet met anderen c.q. fitness modellen op social media. Volg je eigen dromen, streef naar succes en geniet van het leven. Zorg dat je een levenslange relatie met je eigen lichaam aangaat. Kijk niet naar snel afvallen, dit betekent namelijk ook meestal weer snel aankomen op korte termijn (JO-JO effect). Wij zorgen bij jou voor een duurzaam resultaat. Dat wil jij toch ook?

Wil jij door Jamel gecoached worden? Kies dan voor coach “Jamel” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat