Leonore

Leonore Verheijen

Leeftijd: 23 jaar

Woonplaats: Eindhoven

Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer

Credentials (titels etc.): IFBB bikini atleet – 2e plaats open Brabantse kampioenschappen 2017, 3e plaats Open Rotterdamse kampioenschappen 2018, 5e Nederlandse kampioenschappen 2018

Meer over Leonore

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Toen ik 16 jaar oud was heb ik tijdens het dansen mijn linker kruisband afgescheurd, niet veel later scheurde ik helaas ook mijn rechter kruisband af. Hierdoor moest ik twee verschillende operaties ondergaan waardoor mijn totale revalidatieperiode maar liefst twee jaar heeft geduurd. Na elke reconstructie ging ik maandenlang bijna dagelijks naar de fysiotherapeut om kracht in mijn benen op te bouwen zodat ik opnieuw kon leren lopen. Door de vele uren krachttraining samen met de fysio heb ik uiteindelijk een liefde voor de sport ontwikkeld waardoor ik uiteindelijk zelfs op het podium ben beland als bikini atleet.

Waar haal je je motivatie vandaan?

Mijn haal ik uit mijn eigen progressie waarmee ik andere probeer te motiveren. Graag laat ik zien wat er allemaal mogelijk is met een actieve levensstijl gecombineerd met een gezond dieet. Ik vind dat iedereen het verdiend om zich fit en gelukkig te voelen, niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal!

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Mijn favoriete oefening is de Hipthrust ‘’because who doesn’t like a good looking strong booty?,,

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Mijn favoriete gezonde maaltijd is een ‘smoothie-bowl’, vooral omdat Je er eindeloos mee kan variëren en omdat het als een toetje smaakt.

Wat is je favoriete cheat meal?

Mijn favoriete cheat meal is een megagrote Indonesische rijsttafel, friet of wraps haha!

Wat is je favoriete quote?

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Consistency combined with Babysteps are key! Nog te vaak zie ik mensen extreme dingen doen. Bijvoorbeeld dat ze van 0 keer sporten ineens 7 dagen in de week te vinden zijn in de sportschool, gecombineerd met een ‘crash dieet’. Hierdoor houden de meeste mensen het niet lang vol waardoor ze geen duurzaam resultaat boeken. Mijn advies: probeer lekkere gezonde voeding te eten maar let wel op de portiegrootte! Probeer daarnaast te sporten op een manier die je plezier brengt. Hierdoor kan jij je levensstijl aanpassen en het ook op lange termijn volhouden.

Wil jij door Leonore gecoached worden? Kies dan voor coach “Leonore” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat