Mitchell

Mitchell van Kleef

Leeftijd: 24 jaar

Woonplaats: Leiden

Beroep: Dream aesthetics lifestyle coach, Personal trainer

Credentials (titels etc.): Nasm personal training, sport en bewegen, fitvak A, mommy 2b instructor.

Meer over Mitchell

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Op mijn 15e besloot ik dat het tijd was om wat te veranderen in mijn leven en ben ik lid geworden van een sportschool bij mij in de buurt. Ik zag zeer snel resultaat, maar had wel moeite consistent te blijven gaan. Op mijn 17e realiseerde ik dat als ik echt resultaat wilde behalen consistentie het belangrijkste ingrediënt was. Vanaf dat punt ben ik nooit langer dan een week niet wezen sporten en heb ik continue meer en meer resultaat weten te behalen.

Waar haal je je motivatie vandaan?

Motivatie is niet iets wat ik per se nodig heb, ik heb er een gewoonte van gemaakt om altijd 3-5 keer per week te trainen, dit vind ik ook hartstikke leuk om te doen. Als je motivatie nodig hebt om je doelen te behalen dat zul je gigantische ups en downs ervaren. De juiste gewoontes creëren is key in het halen van je doelen.

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Mijn favoriete oefening was altijd de deadlift, simpelweg omdat het een full body movement is waarmee je ongelofelijk veel kunt tillen. Helaas vanwege artrose, een hernia en een scheur in mijn tussenwervel zit deze oefening niet meer in mijn arsenaal. Tegenwoordig zijn de squat en benchpress mijn favoriete oefeningen. Waarom zijn deze oefeningen mijn favoriet? Ze zijn de fundatie van fitness/bodybuilding en je zult er het meeste resultaat mee behalen, de basis is het aller belangrijkst!

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Een havermout prutje. Het is heerlijk, gezond en ijzersterk krachtvoer. Ook kun je eindeloos variëren.

Wat is je favoriete cheat meal?

Broodje met chocolade vlokken.

Wat is je favoriete quote?

You can either suffer the pain of discipline, or the pain of regret.

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

De beste manier om welk doel dan ook te behalen is door samen te werken (gecoacht te worden) door iemand die hierin gespecialiseerd is. (Dit geld niet alleen voor sport)

Wil jij door Mitchell gecoached worden? Kies dan voor coach “Mitchell” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat