Refriono

Referinio Plet

Leeftijd: 27 jaar

Woonplaats: Almere

Beroep: Lifestyle Coach& personal trainer

Credentials (titels etc.): 2de plek JBC 2016 & overall winnaar Iron man 2016

Meer over Referinio

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Ik ben begonnen met fitness toen ik 18 jaar was. Ik was op dat moment een fanatiek voetballer die meegenomen werd naar de sportschool door een van mijn kamergenoten. Ik ben vanaf dat moment een jaar lang om de dag gaan sporten en na een jaar had ik tot mijn verbazing veel progressie geboekt.

Waar haal je je motivatie vandaan?

Ik haal mijn motivatie uit verschillende dingen. De mensen om mij heen die trots zijn op wat ik tot nog toe heb bereikt en mij motiveren om het maximale uit deze sport te halen. Ik haal mijn motivatie uit het fysiek van Ulisses (wereldberoemd fitness atleet), één van de best gebouwde atleten ter wereld naar mijn mening. Maar ik haal mijn motivatie ook uit de mooie momenten die ik steeds vaker meemaak waarin ik herkend wordt door mensen die mij kennen van Instagram/Facebook en aangeven dat ik hen inspireer.

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Mijn favoriete oefening is de ‘dumbell laterall raise’. Dit is mijn favoriete oefening omdat dit een van de oefeningen is waarbij de uitvoering ontzettend belangrijk is. Als ik kijk naar mijn uitvoering toen ik net begon met trainen en min huidige uitvoering zie ik hoe belangrijk het is om vanuit een goede techniek te trainen. Mijn schouders vind ik inmiddels dan ook een van mijn best ontwikkelde spiergroepen.

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Mijn favoriete gezonde maaltijd is rijst met sopropo. Dit is een Surinaamse groente, bitter van smaak maar de definitie van krachtvoer!!

Wat is je favoriete cheat meal?

Mijn favoriete cheatmeal is pizza. Na een hele week gedisciplineerd eten is een pizza de beste cheat om mijn discipline voor de aankomende week weer op te pakken.

Wat is je favoriete quote?

Mijn favoriete quote is een korte maar krachtige… No weakness! Alles wat ik doe, doe ik met volle overgave.

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

De tip die ik aan mijn volgers zou willen meegeven is geniet van vandaag maar blijf grinden voor de dag van morgen. Je ziet vaak dat mensen vaak zo hard aan het werk zijn om een bepaald doel te halen (zo ook in de fitnesswereld) dat ze vergeten om te genieten van hun succesmomenten. Ik ben zelf ook een persoon met grote ambities dus hard werken zal ik altijd toejuichen maar vergeet vooral niet om te genieten. Van het hier en nu, van de mensen om je heen en van de kleine successen die je telkens een stap dichterbij jouw doel brengen. #noweakness

Wil jij door Referinio gecoached worden? Kies dan voor coach “Referinio” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat