Tamara

Tamara Miesen

Leeftijd: 25 jaar

Woonplaats: Maastricht

Beroep: Lifestyle Coach

Credentials (titels etc.): 1ste  Belgisch kampioenschap 2014, 6de Europese Kampioenschappen 2015, 10de  Wereld kampioenschappen, 14e Olympia Amateur 2017.

Meer over Tamara

Hoe ben je met fitness en voeding in aanraking gekomen?

Voordat ik in aanraking kwam met fitness was ik een fanatiek wedstrijddanser. Toen ik een flinke blessure kreeg die me enkele weken uit het veld sloeg moest ik mijn plek in het team helaas opgeven. Om toch actief bezig te blijven ben ik daarna met een goede vriend meegegaan naar de fitnessschool. Ik was gelijk verkocht en al snel ging ik samen werken met een coach die me het een en ander bijbracht over fitness en voeding.

Waar haal je je motivatie vandaan?

Mijn motivatie haal ik voornamelijk uit mezelf. Ik heb constant de drang om mezelf te verbeteren. Je bent tot zoveel meer in staat dan je vaak zelf weet

Wat is je favoriete oefening en waarom?

Mijn all time favorite oefening is een oefening die niet vaak op het lijstje staat van een vrouw: de ‘standing barbell press’, een oefening waarmee je de schouders traint.

Wat is je favoriete gezonde maaltijd? Waarom?

Ik ben enorm verslaafd aan mijn ontbijt! Deze bestaat uit havermout, whey en een portie fruit naar keuze. Ik kijk elke ochtend weer uit naar deze maaltijd. Waarom? Havermout bevat veel goede vezels en eiwitten. Buiten dat bevat het ook geen gluten, is het niet bewerkt en geeft het een lange tijd energie.

Wat is je favoriete cheat meal?

Ik heb een aantal cheat meals die ik echt wel lekker vind maar als ik moet kiezen dan ga ik toch echt voor sushi!

Wat is je favoriete quote?

Fitness is about so much more than exercise. It’s a catalyst for positive change, and it affects every aspect of your life.

Welke tip zou je graag met je volgers willen delen?

Wat ik als tip wil meegeven is dat je veel kunt bereiken als je iets echt graag wilt. Niet alles is onmogelijk met een goede wilskracht. Als ik het kan, kan eenieder het. Als je over jezelf twijfelt of jezelf onzeker voelt, vraag jezelf dan af “waarom doe ik dit?” Je komt veel obstakels tegen tijdens je fitness journey – en niet alleen tijdens deze reis – maar zorg dat je drive en vooral je “waarom” groot genoeg is om jezelf op het juiste pad te houden.

Wil jij door Tamara gecoached worden? Kies dan voor coach “Tamara” nadat je je pakket gekozen hebt!
NAAR DE PAKKETTEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.