Onze filosofie

Iedereen is anders ­– dat realiseren wij ons bij Dream Aesthetics maar al te goed. Jij hebt eigen doelen en een eigen visie op sport. Wat voor iemand anders werkt, is misschien wel niks voor jou. Je kan niet iedereen over één kam scheren. Daarom krijgt jij bij Dream Aesthetics een unieke, op maat gemaakte aanpak die aansluit op jouw persoonlijke doelen. Met Sport, Voeding en Educatie worden deze doelen samen met jouw coach op een duurzame wijze bereikt. Onderstaande model geeft je een kijk op onze aanpak.

Als je niet weet waar je heen gaat, wees dan niet teleurgesteld als je eindbestemming tegenvalt! Dit betekent dat het belangrijk is om heldere doelen te stellen voordat je aan de slag gaat. Vind je het moeilijk om jouw doelen concreet te maken? Jouw coach helpt je uitdagende, maar wel haalbare doelen te formuleren. Bovendien zorgt hij ervoor dat jij ze binnen een acceptabele tijd behaalt.

Wat, wanneer en hoeveel moet ik eten om mijn doel te bereiken? Het internet staat boordevol informatie. Het is dan ook niet gek dat je niet meer weet wat je met je voeding aan moet. Bovendien zijn veel moderne dieetmethodes duur en moeilijk om op de lange termijn vol te houden. Dream Aesthetics werkt met diëten die zijn gebaseerd op normaal verkrijgbare voedingsmiddelen. Wij stemmen jouw dieet af op jouw lichaam, persoonlijke wensen en doelen, en zorgen ervoor dat het flexibel met je meebeweegt met bijvoorbeeld jouw werkpatroon of vakantie.

Bij een gezonde levensstijl hoort beweging. Welke vorm van beweging het beste bij jou past hangt echter van jouw persoonlijke doel af. Doe jij aan wedstrijdsport? Dan hoort daar een ander trainingsplan bij dan wanneer je doel is om af te vallen. Wij houden rekening met het aantal dagen dat je kunt sporten en welke middelen je ter beschikking hebt. Heb je gekozen voor begeleiding in de sportschool? Dan helpen wij je daarnaast ook bij het optimaal uitvoeren van de oefeningen zodat je het optimale uit je training haalt.

“Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.” Dream Aesthetics streeft ernaar om jou zo snel mogelijk zelfstandig te maken. Educatie staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Wij vertellen niet alleen maar ‘wat’ je moet doen, maar leggen ook uit ‘waarom’, zodat je later zonder onze hulp verder kunt.

Resultaat moet duurzaam zijn. Maatwerk en educatie vormen samen de ruggengraat van onze filosofie. Dit zorgt ervoor dat je jouw lichaam tijdens onze begeleidingsperiode beter leert kennen en beheersen. Ben jij klaar met onze begeleiding? Dan weet je haarfijn wat werkt voor jou en wat niet. Dit geeft jouw behaalde resultaat een duurzaam karakter.

Hoe werkt het?

bv-1
1. Schrijf je in!

Schrijf je via onze website in voor het pakket dat het beste bij jouw doelstellingen past. Dit kan een coaching pakket, een personal training pakket of een combinatie van coaching en personal training zijn.

bv-2
2. Het intakegesprek

Na ontvangst van je inschrijving neemt jouw coach contact met je op om een intakegesprek te plannen. Hierin worden jouw doelen, persoonlijke voorkeuren en je startpunt bepaald. Bevat jouw pakket (ook) personal training? Dan kan dit in combinatie met een eerste training zijn.

bv-3
3. Aan de slag!

Na het intakegesprek ga je aan de slag met jouw plan op maat onder begeleiding van je coach. Tijd om te starten!

bv-4
4. Tussentijdse checks

Volgens afspraak met je coach worden er periodiek controles uitgevoerd om zeker te weten dat je het maximale uit je begeleiding haalt. Natuurlijk mag je altijd tussendoor vragen stellen aan jouw coach.

bv-5
5. Duurzaam resultaat

Dankzij onze persoonlijke aanpak en jouw aangepaste levensstijl zijn je resultaten niet tijdelijk maar duurzaam.

bv-6
6. Geweldig gevoel

Eindelijk heb je een manier gevonden om in vorm te komen én te blijven. En dat voelt geweldig!

Kies je begeleidingsvorm

begeleidingsvorm-online

Leefstijl Coaching

Onder begeleiding van een coach zelfstandig aan de slag met een voeding- en trainingsplan op maat. Geen online vraagbaak, maar echte coaches, professionele begeleiding en real-life meetmomenten op locatie.

1x per week PT

Personal Training

Oftewel, persoonlijke begeleiding in de sportschool bij het uitvoeren van een maatwerk trainingsplan. Kies je voor Personal Training? Dan train je samen met een coach naar keuze in een van de bij ons aangesloten sportscholen.

pakket8

Combipakket

Met de combinatie Leefstijl Coaching én Personal Training kies je voor optimaal resultaat. Naast professionele voeding- en trainingsbegeleiding ga je met je coach aan de slag in de sportschool om je trainingsplan en eigen lichaam meester te worden.

Mobiele App

Geen gedoe meer met notitieboekjes en papieren trainingsschema’s in de sportschool! Onze app geeft je overal ter wereld inzicht in jouw eigen resultaten en biedt je toegang tot je persoonlijke trainingsprogramma. Zo kun je jouw voortgang per oefening eenvoudig bijhouden. Sport je samen met een van onze Personal Trainers? Dan houdt onze trainer dit voor je bij en hoef je helemaal niets te doen!