Wie zijn we?

 

Dream Aesthetics, opgericht in 2015 door Remy Friedrich en Dominique Fattaccio, is een franchiseorganisatie die zich richt op Personal Training en Lifestyle coaching. Wij zijn gespecialiseerd in voedings- en bewegingsadvies, leefstijlverandering en coaching en we zijn  actief in heel Nederland. Met een team van 50+ gedreven trainers biedt Dream Aesthetics zowel online- als offline (op locatie) maatwerk begeleidingstrajecten met als doel duurzaam resultaat en gedragsverandering te bewerkstelligen. Hierbij richten wij ons niet alleen op fysieke resultaten zoals gewichtsverlies of toename, maar ook op prestatieverbetering, leefstijlverbetering en vitaliteitsbevordering.

f950d945-0c2e-4301-bb6f-9399a87d4a2c
over ons - hoe werkt het - grey background
Hoe werken we?

 

Onze trainers  helpen onze klanten aan de hand van voeding- en bewegingsplannen, coaching gesprekken en persoonlijke begeleiding naar een duurzaam resultaat en verbeterde levensstijl. Maatwerk en educatie zijn hierbij sleutelbegrippen, want zonder maatwerk ook geen duurzaamheid. Zodoende komt de cliënt iedere twee weken op consult om zijn/haar voortgang te meten, bespreken en indien noodzakelijk bij te sturen. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze aanpak.

Waar zitten we?

 

Dream Aesthetics heeft praktijklocaties in (bijna) alle Nederlandse provincies en werkt intensief samen met diverse sportschoolketens. Hierdoor hebben wij naast onze eigen praktijkruimten legio sportfaciliteiten ter beschikking om onze klanten niet alleen van advies te voorzien, maar ze ook te kunnen begeleiden op sportief vlak. Al onze coaches zijn dan ook in bezit van een erkend personal training diploma. Klik hier voor een overzicht van ons team van trainers en onze praktijklocaties.