Over ons: Dream Aesthetics Lifestyle Coaching

Wie zijn we?

 

Dream Aesthetics, opgericht in 2015, is een franchiseorganisatie die zich richt op voedings- en bewegingsadvies, leefstijlverandering en coaching en is actief in heel Nederland en Vlaanderen. Met een team van 30+ gedreven leefstijlcoaches biedt Dream Aesthetics zowel online- als offline (op locatie) maatwerk begeleidingstrajecten met als doel duurzaam resultaat en gedragsverandering te bewerkstelligen. Hierbij richten wij ons niet alleen op fysieke resultaten zoals gewichtsverlies of toename, maar ook op prestatieverbetering, leefstijlverbetering en vitaliteitsbevordering. Klik hier voor een overzicht van onze coaching programma’s.

f950d945-0c2e-4301-bb6f-9399a87d4a2c
over ons - hoe werkt het - grey background
Hoe werken we?

 

Onze leefstijlcoaches helpen onze klanten aan de hand van voeding- en bewegingsplannen, coaching gesprekken en persoonlijke begeleiding naar een duurzaam resultaat en verbeterde levensstijl. Maatwerk en educatie zijn hierbij sleutelbegrippen, want zonder maatwerk ook geen duurzaamheid. Zodoende komt de cliënt iedere twee weken op consult om zijn/haar voortgang te meten, bespreken en indien noodzakelijk bij te sturen. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze aanpak.

Waar zitten we?

 

Dream Aesthetics heeft praktijklocaties in (bijna) alle Nederlandse provincies en werkt intensief samen met diverse sportschoolketens. Hierdoor hebben wij naast onze eigen praktijkruimten legio sportfaciliteiten ter beschikking om onze klanten niet alleen van advies te voorzien, maar ze ook te kunnen begeleiden op sportief vlak. Al onze coaches zijn dan ook in bezit van een erkend personal training diploma. Klik hier voor een overzicht van ons team van leefstijl coaches en onze praktijklocaties.

Onze geschiedenis

Hieronder wordt de geschiedenis van Dream Aesthetics kort samengevat aan de hand van de belangrijkste mijlpalen.

Zomer 2015

Oprichting Dream Aesthetics

Oprichters Dominique Fattaccio en Remy Friedrich richten het fitness lifestylebedrijf Dream Aesthetics op. Het bedrijf focust zich enerzijds fitnesskleding en anderzijds of leefstijlcoaching.
Voorjaar 2016

Dream Aesthetics Coaching App

In verband met het steeds sneller groeiende klantenaantal, in combinatie met de drijfveer om continu te verbeteren, wordt de Dream Aesthetics Coaching App in gebruik genomen. Deze stelt het bedrijf in staat om haar klanten nog beter van dienst te zijn.
Najaar 2016

Verwelkoming eerste externe coach

De eerste externe coach voegt zich bij het team. Hierdoor vergroot de capaciteit van Dream Aesthetics en kunnen nog meer klanten worden bediend.
Zomer 2017

Meer dan 100 actieve klanten

  Hoewel de coachingpraktijk slechts nog maar in regio Heerlen bestaat loopt het klantenaantal dat actief onder begeleiding is op tot boven de 100.
Najaar 2017

Lancering Dream Aesthetics franchiseformule

De oprichters van Dream Aesthetics vinden dat het succes van de formule niet langer mag worden beperkt tot slechts de eigen regio en besluiten om deze te ontsluiten aan het hele land. Dream Aesthetics wordt omgedoopt tot een franchisebedrijf en gaat landelijk met de eerste acht franchisenemers.
Herfst 2018

Dream Aesthetics hoofdkantoor

Dream Aesthetics op zoek naar nieuwe huisvesting en opent haar nieuwe hoofdkantoor. Een modern pand met meer dan voldoende ruimte voor groei.
Winter 2018

Meer dan 30 coaches en uitbreiding naar België

De eerste Vlaamse coach voegt zich toe aan het team. Hiermee gaat Dream Aesthetics internationaal. Daarnaast wordt de 30ste coach aangenomen. Dit is een verviervoudiging ten opzichte van het jaar ervoor.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WhatsApp chat