Doel: Motivatie, prestatie en doelrealisatie
Intensiteit: 3x per week personal training
Gepersonaliseerd: Echte coaches, écht maatwerk
Stok achter de deur: Onze coaches motiveren je
Support: Begeleiding bij het uitvoeren van je training

Op internet wordt je overladen met informatie over de ‘beste’ trainingsmethoden, work-outs en oefeningen. Maar over welke aanpak het beste bij jouw doelstelling, geslacht of leeftijd past, daar valt maar weinig over te vinden. Ben je ook nog eens nieuw in de sportschool? Dan verlies je al snel het overzicht in de jungle van krachtapparatuur. Wat past er het beste bij jou, en hoe haal ik mijn doelstelling het snelst?

Herkenbaar?

 

 • Je wilt gaan sporten maar weet niet waar je moet beginnen
 • Je wordt niet wijs van de ‘jungle’ aan krachtapparatuur
 • Je vindt het moeilijk om oefeningen zelfstandig correct uit te voeren
 • Je vindt fitness niet leuk zonder goede begeleiding
 • Je bent gevorderd en hebt hulp nodig om je plateau te doorbreken
 • Je bent op zoek naar iemand die je motiveert en bijleert
 • Je vindt het moeilijk om het oude los te laten voor iets nieuws
De oplossing

 

Met Dream Aesthetics Personal Training sta jij als individu centraal. Al onze personal trainers zijn in het bezit van een erkend personal training diploma, ervaren en helpen jou met een plan dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke doelstelling. Hierdoor sta je er niet alleen voor, maar nemen we je bij de hand op weg naar duurzaam resultaat.

Wij begeleiden je

 

Persoonlijke aandacht is bij ons van het grootste belang. Veel aanbieders zadelen je op met dure programma’s en laten je vervolgens aan je lot over. Bij Dream Aesthetics ligt de focus op jou. Gedurende de gehele begeleidingsperiode sta je 24/7 in contact met jouw coach, zie je jouw coach wekelijks en passen jullie gaandeweg je plan aan als dat nodig is. Samen bereik je meer!

Maatwerk

 

Duurzaam resultaat staat bij ons hoog in het vaandel. Om te waarborgen dat jij na ons programma nog jarenlang van je resultaten kunt genieten, ligt de nadruk bij ons op maatwerk en educatie. Onze trainers begeleiden je niet alleen bij het uitvoeren van je trainingsplan, maar voorzien je continu van tips en inzichten zodat jij ook na je personal training traject hier nog de vluchten van plukt.

Resultaten!

 

Honderden mensen gingen je voor en bereikten hun doel in slechts enkele maanden. Twijfel jij of je dit wel kunt? Of weet je niet zeker of het wel in jouw drukke leven past? Bekijk dan hier de resultaten van mannen die jou voor gingen en precies hetzelfde dachten.

Wat zit er in het pakket?

 

 • Een intakegesprek en/of proeftraining
 • Een maatwerk trainingsplan dat aansluit op jouw persoonlijke doelstelling
 • 3 keer per week personal training door een gediplomeerde coach
 • 24/7 in contact met jouw coach
 • Periodieke nieuwe trainingsplannen aangepast op jouw voortgang
 • Suppletieadvies om jouw groei en herstel te optimaliseren
 • Een E-book vol handige tips en tricks om je training en rust te optimaliseren
 • Exclusieve korting bij Prozis
 • Exclusieve toegang tot de Dream Aesthetics Coaching App
 • Exclusieve kortingen op Dream Aesthetics Lifestyle Fashion

Let op
Een lidmaatschap bij de sportschool waar onze personal trainer gevestigd is zit NIET inbegrepen in het pakket. Sluit je lidmaatschap eenvoudig af op de website van de sportschool of vraag naar informatie aan de balie.

Personal Training in een sportschool bij jou in de buurt

 

Dream Aesthetics heeft personal trainers in alle uithoeken van het land. Hierdoor is er in de meeste gevallen wel een trainer in jouw regio om je te begeleiden naar je persoonlijk doel.

 

Wat is op u van toepassing?

 • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt en bent je lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan kun je je eenvoudig aanmelden voor een personal trainingsprogramma naar keus. Klik hier voor ons personal trainings aanbod.
 • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt, maar ben je nog geen lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan is het noodzakelijk om eerst lid te worden van de sportschool waar we gevestigd zijn. Zonder abonnement bij de sportschool kunnen wij namelijk geen toegang verschaffen tot de sportschool of onze personal training.
 • Is er geen Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt maar wil je toch aan de slag met je persoonlijke doelstellingen? Kies dan voor een van onze (online) Leefstijl Coaching pakketten waarmee je zelfstandig, begeleid door een online coach, je doelstelling kunt bereiken. Klik hier voor onze Leefstijl Coaching pakketten.
Wat kost het?

 

En dan nu de hamvraag! Een volledig op maat gemaakt pakket, ondersteund door een echte coach, face-to-face begeleiding, 24/7 contact, een eigen app en nog veel meer. Wat gaat dit me allemaal kosten?

Stop! Je betaalt niks, je investeert. Eén keer en daarna nooit meer. Kies voor drie tot twaalf maanden commitment en geniet de rest van je leven van het resultaat! Want bij ons staat duurzaamheid voorop. Ben je klaar met onze begeleiding? Dan ben je ook echt klaar!

Investeer nu in jezelf en start vanaf slechts €32,50 per training met het behalen van jouw persoonlijke doelstelling!

12 maanden-pakket

6 maanden-pakket

3 maanden-pakket

0