Personal Training Pakketten

1x per twee weken PT 416x650
Personal Training – 1x per twee weken

 

Wil jij leren het optimale uit je training te halen maar wil je vooral ook zelfstandig blijven trainen en om de week begeleid worden? Kies dan voor één keer in de twee weken Personal Training.

1x per week PT
Personal Training – 1x per week

 

Wil jij leren het optimale uit je training te halen maar wil je vooral ook zelfstandig blijven trainen? Kies dan voor één keer in de week Personal Training.

Pakket1
Personal Training – 2x per week

 

Voor iedereen die intensief begeleid en gemotiveerd wil worden in de sportschool is twee keer per week Personal Training de beste keuze!

3x per week PT
Personal Training – 3x per week

 

Dit Personal Training pakket stelt je in staat om drie keer per week aan de slag te gaan met jouw Personal Trainer. Hét pakket voor optimale trainingsresultaat!

Pakket6
Personal Training – Proefles

 

Niet zeker of Personal Training iets voor je is? Of benieuwd naar wat jouw verbeterpunten zijn? Kies dan eenmalig voor een proefles en maak kennis met wat Personal Training voor jou kan betekenen!

pakket8
Personal Training – 10 rittenkaart

 

Wil jij wekelijks kunnen bepalen hoeveel PT-lessen je volgt? Kies dan voor de Personal Training 10-rittenkaart. Op deze manier kun jij jouw agenda optimaal laten aansluiten op onze begeleiding.