Doel: Kennismaken met de kracht van Personal Training
Intensiteit: Eenmalige proefles
Gepersonaliseerd: In een uur al je vragen beantwoord
Stok achter de deur: Onze coaches motiveren je
Advies: Vrijblijvend persoonlijk advies

Je overweegt om met Personal Training te beginnen maar weet niet zeker of het wel wat voor je is. Hierdoor wil je je niet direct committeren aan een Personal Training pakket. Kies voor een personal training proefles, maak kennis met de kracht van personal training en laat je adviseren!

Herkenbaar?

 

  • Je overweegt personal training maar weet het nog niet zeker
  • Je heb hebt veel vragen en bent op zoek naar antwoorden
  • Je bent benieuwd naar wat personal training voor jou kan betekenen
  • Je wilt niet gelijk vastzitten aan een pakket
De oplossing

 

Met Dream Aesthetics Personal Training sta jij als individu centraal. Al onze personal trainers zijn in het bezit van een erkend personal training diploma, ervaren en helpen jou met een plan dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke doelstelling. Hierdoor sta je er niet alleen voor, maar nemen we je bij de hand op weg naar duurzaam resultaat.

Wij begeleiden je

 

Persoonlijke aandacht is bij ons van het grootste belang. Veel aanbieders zadelen je op met dure programma’s en laten je vervolgens aan je lot over. Bij Dream Aesthetics ligt de focus op jou. Kies je na je proefles voor een pakket? Dan sta je de gehele begeleidingsperiode 24/7 in contact met jouw coach, zie je jouw coach wekelijks en passen jullie gaandeweg je plan aan als dat nodig is. Samen bereik je meer!

Maatwerk

 

Duurzaam resultaat staat bij ons hoog in het vaandel. Om te waarborgen dat jij na ons programma nog jarenlang van je resultaten kunt genieten, ligt de nadruk bij ons op maatwerk en educatie. Onze trainers begeleiden je niet alleen bij het uitvoeren van je trainingsplan, maar voorzien je continu van tips en inzichten zodat jij ook na je personal training traject hier nog de vluchten van plukt. Met de 10-rittenkaart zit je daarnaast niet vast aan minimaal één keer in de week, maar bepaal je in overleg met je coach op welke momenten het jou het beste uitkomt!

Resultaten!

 

Honderden mensen gingen je voor en bereikten hun doel in slechts enkele maanden. Twijfel jij of je dit wel kunt? Of weet je niet zeker of het wel in jouw drukke leven past? Bekijk dan hier de resultaten van mannen die jou voor gingen en precies hetzelfde dachten.

Wat zit er in het pakket?

 

De combiproefles bestaat uit een proeftraining waarin je kennismaakt met de voordelen van Personal Training. Daarnaast wordt er een leefstijlconsult afgenomen waaruit een gratis leefstijladvies volgt.

 

Let op
Een lidmaatschap bij de sportschool waar onze personal trainer gevestigd is zit NIET inbegrepen in het pakket. Sluit je lidmaatschap eenvoudig af op de website van de sportschool of vraag naar informatie aan de balie.

Personal Training in een sportschool bij jou in de buurt

 

Dream Aesthetics heeft personal trainers in alle uithoeken van het land. Hierdoor is er in de meeste gevallen wel een trainer in jouw regio om je te begeleiden naar je persoonlijk doel.

 

Wat is op u van toepassing?

  • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt en bent je lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan kun je je eenvoudig aanmelden voor een personal trainingsprogramma naar keus. Klik hier voor ons personal trainings aanbod.
  • Is er een Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt, maar ben je nog geen lid van de sportschool(keten) waar we gevestigd zijn? Dan is het noodzakelijk om eerst lid te worden van de sportschool waar we gevestigd zijn. Zonder abonnement bij de sportschool kunnen wij namelijk geen toegang verschaffen tot de sportschool of onze personal training.
  • Is er geen Dream Aesthetics locatie bij jou in de buurt maar wil je toch aan de slag met je persoonlijke doelstellingen? Kies dan voor een van onze (online) Leefstijl Coaching pakketten waarmee je zelfstandig, begeleid door een online coach, je doelstelling kunt bereiken. Klik hier voor onze Leefstijl Coaching pakketten.
Wat kost het?

 

En dan nu de hamvraag! Een volledig op maat gemaakt pakket, ondersteund door een echte coach, face-to-face begeleiding, 24/7 contact, een eigen app en nog veel meer. Wat gaat dit me allemaal kosten?

Stop! Je betaalt niks, je investeert. Eén keer en daarna nooit meer. Kies voor drie tot twaalf maanden commitment en geniet de rest van je leven van het resultaat! Want bij ons staat duurzaamheid voorop. Ben je klaar met onze begeleiding? Dan ben je ook echt klaar!

Kies voor een personal training proefles voor slechts €25,- en ontdek nu de kracht en mogelijkheden van personal training!

Personal Training Proefles