7 mitch steegman

Mitch Steegman

Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: Man
Beroep/Werk: Assisstent accountant
Type sport: Fitness
Burgelijke staat: Ongetrouwd

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor mannen
Resultaat +/- in bodyfat%: -8%
Resultaat +/- in omvang: -12 cm
Resultaat +/- in kg: -18 kg

Vrijblijvend kennis maken met een van onze coaches uit jouw buurt?

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor mannen
Resultaat +/- in bodyfat%: -6%
Resultaat +/- in omvang: — cm
Resultaat +/- in kg: -6 kg

Ik had al vaker met een aantal coaches van DA gesproken, echter wist ik niet precies hoe ik de nodige kilo’s kwijt kon raken. Ik heb heel veel geprobeerd maar het lukt  niet zelfstandig. Vervolgens heb ik besloten om via Dream Aesthetics aan de slag te gaan en ik kan zeggen dat ik er totaal geen spijt van heb.

Ik zat wel enigszins in de goede richting, alleen denk ik dat ik er net niet genoeg over wist. Met de hulp van de DA coach ben ik aan de slag gegaan. Ik vond de stok achter de deur echt fijn!

Ik voel me nu een stuk fijner met mijn eigen lichaam, bovendien heb ik nu de kennis in huis om te bepalen welk doel ik achterna wil gaan om dit vervolgens ook te bereiken. Dit heeft mij en de mensen om mij heen veel geholpen.

Het prettigste aan de coaching vond ik toch de metingen en de checks, aangezien deze mij scherp hielden. Voor de rest vond ik het fijn om voortdurend in contact te staan met mijn coach via WhatsApp.

Ik zou zeggen do it, niet twijfelen! Als ik er nu aan terugdenk was ik liever nog eerder  begonnen. Je werkt met coaches die veel verstand hebben van zaken. Als je ergens mee zit spreek Dream Aesthetics aan en ze zullen je gegarandeerd te hulp schieten.

Vrijblijvend kennis maken met een van onze coaches uit jouw buurt?